Íme a villalakók gyermekkori mosolyalbuma

fotó baba ValóVilág6 gyerekkor Aurelio Villalakók pelenka bili Iza ValóVilág 6
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cuki képek láttán még a legelvetemültebb villalakó is meglágyította a szívünket.

A héten a kisgyerekes szülők cseppet sem könnyű hétköznapjaiba kóstolhatnak bele a villalakók, akik egy-egy élethű babát fognak dajkálni, etetni, pelenkázni. Ez adta az ötletet, hogy megnézzük, ők milyenek voltak gyermekkorukban, bilin ülve vagy összemaszatolt arcocskával. Aurelio a helikopterezések után már sok újat nem tudna nekünk mutatni. Reméljük, a bilin ülős vidámkodós arcocska láttán még a legelvetemültebb ValóVilág-ellendrukkerek is megenyhülnek.

Aurelio Forrás: RTLKLUB

Iza veszekedéseivel sokszor a végletekig feszíti társai idegeit. A harcos amazon gyermekkori fotóján sokkal aranyosabbnak tűnik, bár szüleinél az összekent arcocskájával biztosan kihúzta a gyufát.

Iza Forrás: RTLKLUB

Vikit pedig pelenkában kapták lencsevégre. A kislány nagy kék szemeivel kíváncsian lesi a kamerát.

Viki Forrás: RTL Klub
Vasárnap kiengedik a villalakókat http://www.life.hu/bulvar/20140403-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-a-villalakokat-kiengedik-az-orszaggyulesi-valasztasokra.html A ValóVilág történelmében most először fordul elő, hogy éppen fut a valóságshow a választások ideje alatt. Természetesen a villalakóknak is van lehetőségük szavazni, így vasárnap egy kis időre elhagyhatják a villát. TV + Bulvár Gigi és Hien ismét egymásnak feszül a 14. Viva Cometen http://www.life.hu/bulvar/20140403-gigi-es-hien-ismet-egymasnak-feszul-a-14-viva-cometen.html A rajongók Gigit és Hient is a legjobb női előadó kategóriában jelölték a 14. VIVA Comet díjra, amelyet június 11-én adnak át. A két énekesnő az idén már negyedszer birkózik meg egymással. TV + Bulvár Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu Majdnem elrabolták Kárpáti Rebekát http://www.life.hu/bulvar/20140403-karpati-rebeka-a-2013-ev-miss-universe-magyar-gyozteset-majdnem-elraboltak-torokorszag-fovarosaban.html A 2013-as év Miss Universe magyar győztese Isztambulban megtapasztalhatta, milyen az, amikor akciófilmbe illően kell menekülnie elrablói elől. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.