Caramel trenírozza magát az apaságra

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
Caramel név kislány apaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február közepén tudta meg Caramel, hogy apa lesz. A közkedvelt énekes tudatosan készül az apaságra, már trenírozza magát.

Caramel nem akar ügyetlenkedni születendő kislánya körül, akinek a nevét még nem sikerült eldöntenie kedvesével, a félig magyar, félig vietnámi származású Szilvivel. Már most igyekszik olyan időbeosztást kialakítani, amely közel áll egy újszülött életritmusához.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

„Minden percben eszembe jut, hogy apa leszek. Még nem borult fel az életem, nyilván ha megszületik a lányom, sokkal nagyobb változások lesznek. Tudatosan próbálom ezeket előkészíteni, nem fekszem le este 10 óra előtt, korán kelek fel. Igyekszem megszokni ezt az időbeosztást, hogy mire megérkezik a baba, beálljak a számára szükséges ritmusra. Mindent szeretnék csinálni, ami az ellátásával függ össze, számomra nincsen olyan feladat, ami kifejezetten női lenne. Igyekszem majd minden területen helytállni, legyen szó pelenkázásról, fürdetésről, koncertekről, dalírásról. Minden más hétköznapi ember képes rá, nekem is ugyanezek az adottságaim vannak, vagy nincsenek” – tervezget az énekes, aki a névválasztást elég nehéz feladatnak találja.

„Meg kell gondolni, milyen nevet kap a kislányunk, ugyanis ezt fogja egész életében viselni és a személyiségére is hatással lesz. Ez ügyben sötétben tapogatózunk. Az lenne a tökéletes, amit ha meghallok vagy olvasok, azonnal rávágom, hogy ez az! Magyar névre gondoltunk, biztos nem lesz Esmeralda vagy egzotikus kubai keresztneve. Azt nagyon szeretném, ha az anyukája nevét, a Szilvit második keresztnévként vinné tovább. Ha egyszer majd születik egy kisfiam, akkor pedig az én keresztnevemet kapná meg másodiknak, ez nálunk családi hagyomány."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.