Bárdos András Szilveszter gazda Molnár Andrea Szombat esti láz RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Andrea korábbi partnere, a mackó mozgású Szilveszter gazda nem elégedett a szintén botlábú Bárdos András teljesítményével. Állítja, szívesen korrepetálná vagy legalábbis emelni megtanítaná a tévést. Ilyen az, ha Fred Astaire-ek találkoznak.

Molnár Andrea csodás alakjáról már az előző Szombat esti lázban ódákat zengtek, ahogyan pedagógiai képességeiről is. A táncosnő hatalmas sikerének könyvelték el, hogy néhány lépésre megtanította a traktorkuplunghoz szokott gazdalábakat, és most Bárdos Andrással sincs könnyű dolga.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

"Andrea pedagógiai képességei előtt le a kalappal. Szilveszter gazda után most fellélegezhettél, nem?" – élcelődött Bárdosék diszkótánca után Csonka Bandi. Az összehasonlítás azonban sem Szilveszternek, sem az egykori híradósnak nem tetszett.

"Nekünk Andival az első táncunk a szamba volt, amiben én a fejem fölé emeltem őt. Ez nem egy könnyű dolog, hiszen egy csupa izom, 58 kilós nőről van szó. Megnézném azért Andrást, hogy hogyan tudja kivitelezni ezt a feladatot! Ha kell, akár meg is tanítom rá " – fejtette ki véleményét Szilveszter a Borsnak.

"Alig akad olyan ember, aki nálam kevesebbet tudna az emelésről, ezért kedves Szilvesztertől, hogy segíteni szeretne" – kommentálta a felajánlást András, aki gyönyörű partnere szerint egyre ügyesebb.

Bea asszony megverte Győzikéthttp://www.life.hu/bulvar/20140408-a-tv2-edes-eletenek-kamerai-elott-utotte-verte-gaspar-bea-gyozot.htmlPár napja arról írtunk, hogy Gáspár Győző eltűnt az Édes Élet forgatásáról. Akkor nem értettük, de most a TV2 jóvoltából megvilágosodhattunk. Íme az előzmények, amikor is egy csókból balhé kerekedett.TV + BulvárRTLKLUBÉletre szóló élményeket szerzett Dudás Ádámhttp://www.life.hu/bulvar/20140407-dudas-adam-a-tv2-tenyek-musorvezetoje-a-szahara-sivatagban-tuneziaban-homokviharba-keveredett.htmlÉlete egyik legnagyobb kalandján van túl a Tények műsorvezetője. Tunéziában, a Szahara sivatagban járt, ahol homokviharba keveredett.TV + BulvárOrigoCharlotte igent mondott Simonnakhttp://www.life.hu/bulvar/20140404-az-rtl-2-valovilag-6-musoranak-szereploi-vv-charlotte-es-vv-simon.htmlA Normafán kérte meg villabéli kedvese, Charlotte kezét Simon. A párocska mindenzt az RTL Klub 8:08 Minden reggel című műsorában mesélte el.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.