Dorkával töltötte az első éjszakát VV Zsolt

Forrás: RTL 2 -
RTL 2 VV Zsolt VV Dorka ValóVilág 6 párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gumipapucsa, sapkája, játékstílusa és nőügyei miatt is sok kritikát kap a ValóVilág 6 vasárnap esti párbaján kiesett VV Zsolt.

Villabeli kapcsolatairól, öltözködéséről, a villatársairól kérdezhették hétfőn a Blikk olvasói VV Zsoltot. A fiú többnyire kritikát kapott, volt aki a gumipapucs-zokni kombóért, más a folyamatos sapkaviselésért szólt be a kispesti macsónak. Ahogy azonban a villában, úgy a kinti életben sem nagyon izgatta magát semmin, csupán enyit reagált: "Szimplán egy bunkó paraszt vagyok".

Forrás: RTL 2

Zsolt arról is beszélt, hogy az első éjszakát máris Dorkával töltötte, és kijelentette, neki a szőke lány a nagy ő.

Krisztián nyerte a ValóVilág 6 vasárnap esti párbajáthttp://www.life.hu/bulvar/20140413-az-rtl-2-valovilag-6-jatekaban-vv-krisztian-parbajt-nyert-vv-zsolt-ellen.htmlA vasárnap esti pérbaj nagyon jó példa arra, hogy a ValóVilág játékosai bentről egyáltalán nem érzik, ki az erős játékos és ki nem. Tegnap még arról beszéltek, hogy csoda és meglepetés lesz, ha Krisztián megy vissza. Nos, a csoda megtörtént. TV + BulvárOrigoSok pénztől esett el Majkahttp://www.life.hu/bulvar/20140413-majka-las-vegasban-pokerezik-ahol-tobb-szazezer-forintot-nyert.htmlCsak egy hajszálon múlt az első hely, de másodikként is 700 ezer forintot tehetett zsebre Majka egy pompázatos vegasi kaszinó versenyén. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huFel akarja adni a játékot VV Izahttp://www.life.hu/bulvar/20140413-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosa-vv-iza-fel-akarja-adni-a-jatekot.htmlMivel nem hordták mikroportjukat, a játék szerkesztői megbüntették a villalakókat: hideg vízben kell fürödniük és lámőafénynél kell aludniuk. Nos, és ezen ki borult ki a legjobban? Természetesen Iza. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.