Hódi Pamela TV2 nevetés Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gyömrő Tó Szépe verseny egykori győztesét párja, Berki Krisztián kigúnyolta.

Pamela alakját cikizte Berki Krisztián, aztán pedig "szépségkirálynői címein" nevetett. A kismama ezúttal nem haragudott meg, együtt nevetett Krisztiánnal, és hozzátette: nem érzi cikinek, hogy nem budapesti nagy versenyt nyert meg anno. "Én erre nagyon büszke voltam és a családom is" - kommentálta.

Paudits Béla állítólag nem beszámíthatóhttp://www.life.hu/bulvar/20140417-paudits-bela-szinesz-felugyelet-ala-kerult.htmlFelügyelet alá került Paudits Béla, aki állítólag nem beszámítható. A színész csak egy levelet hagyott az ajtaján.TV + BulvárOrigoNagy bajba kerülhet Zimány Linda Jude Law csókja miatt?http://www.life.hu/bulvar/20140416-nagy-bajba-kerulhet-zimany-linda-jude-law-csokja-miatt-dobo-agi-is-mesel-a-forgatasrol.htmlNem elég, hogy a magyar modellen köszörülte a nyelvét a magyar celebvilág fele, most akár komolyabb bajba is kerülhet a szépség.TV + Bulvár--Vajna Tímea vígan költi a pénzét a Rodeo Drive-onhttp://www.life.hu/bulvar/20140416-vajna-timea-beverly-hillsben-a-rodeo-drive-on-vasarolgatott-vidaman.htmlAndy Vajna ifjú neje Instagram oldalára posztolt egy jó hangulatú képet egyenesen Beverly Hillsből.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.