Tóth Gabi szenvedélyesen ölelte és csókolta régi pasiját

Tóth Gabi szenvedély tánc ölelés Markó Robi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét egymást ölelte és csókolta Tóth Gabi és Markó Robi, akik szombaton este közös tánccal léptek fel a Miss International Hungary 2014 középdöntőjében. Produkciójuk annyira szenvedélyes és érzéki volt, hogy a nézők joggal feltételezték: a pár ismét összejött.

Még vannak elvarratlan szálak az egykori szerelmesek között, vagy újból összejöttek! A Szombat Esti Lázban bemutatott közös táncukból mutattak be három rövid koreográfiát az est folyamán, ami lényegesen szenvedélyesebbre sikerült, mint az egy táncversenyben megszokott lenne. A vagány énekesnő és Robi szemmel láthatóan közel állnak egymáshoz, és nem titkolják: imádnak egymás társaságában lenni, megérinteni a másikat. A tánc során minden mozdulatuk és érintésük összeszokottságot, érzékiséget sugárzott. Gabi még egy forró csókot is nyomott partnere arcára, aminek nyomát Robi büszkén viselte. A szenvedélyesre sikeredett tánc után többen megjegyezték: nem biztosak abban, hogy a pár között végleg vége mindennek.

/1404/T_th_201442704954

Ahogy korábban megírtuk, márciusban vége lett az énekesnő és a táncos-koreográfus, Markó Robi románcának. A fiatalok az egy évvel ezelőtti Szombati Esti Láz című műsorban jöttek össze, ahol Gabi táncpartnere Robi volt. A hónapokig tartó közös munkából később szerelem lett. A kapcsolat azonban zátonyra futott, mert Robi sokat dolgozott külföldön, és a pár nem bírta tovább a távkapcsolatot. Gabit tavasszal, a Glamour-gálán láttuk már egy Robit megelőző párjával is gyengéden viselkedni, de nem ennyire - akkor ilyen tűz nem lobogott az énekesnőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.