Szakított Tóth Gabi és párja, Markó Róbert

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Tóth Gabi X-Faktor mentor szerelem énekesnő Markó Robi szakítás kapcsolat koreográfus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége az énekesnő és a táncos-koreográfus, Markó Robi románcának. Tóth Gabi ma hozta nyilvánosságra, hogy kapcsolatuk zátonyra futott.

Gabi és Markó Robi egy éve a Szombati Esti Láz című táncos műsorban jöttek össze, ahol Gabi táncpartnere Robi lett. A hónapokig tartó munka során egymásba szerettek. A kapcsolatukat ugyan beárnyékolták hullámvölgyek, mert Robi sokat dolgozott külföldön, de egészen eddig állították, így is minden rendben van kettejük között. Az idő azonban azt igazolta, mégsem működőképes a távkapcsolat.

Markó Róbert és Tóth Gabi a 2014-es Story-gálán - Még együtt Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Tóth Gabi és Markó Róbert a Fókusz kamerái előtt meséltek arról, miért is ért véget néhány hete a kapcsolatuk. "Olyan formában nem működünk együtt, mint egy párkapcsolat" - erősítették meg egymás mondatait. Gabi hozzátette, nem tudják azt mondani, hogy vége, hiszen minden nap beszélnek, táncolnak. "Ez nem jelenti azt, hogy nem imádjuk egymást és nem szeretjük egymás társaságát, és nem szeretünk egymással lógni..." - mondta a táncos. A teljes interjút nézd meg ITT:

Tóth Gabi nem féltékeny párjárahttp://www.life.hu/intim/20140304-toth-gabi-enekesno-az-x-faktor-mentora-nem-feltekeny-parjara-a-tancos-marko-robira.htmlEgy szépségversenyre hívták meg Tóth Gabit és párját a táncos Markó Robit. Az énekesnő állítja, nem féltékeny, amikor párját gyönyörű nők veszik körül.IntimTóth Gabi nem költözik össze szerelmévelhttp://www.life.hu/intim/20140213-toth-gabi-az-rtl-klubon-futo-x-faktora-mentora-arrol-vallott-miert-nem-koltozott-ossze-szerelmevel.htmlAz énekesnő mögött mozgalmas év áll. Párkapcsolatát azonban a sok munka és a távolság sem ingathatta meg.IntimTóth Gabi megvadította a pasikathttp://www.life.hu/intim/20140204-toth-gabi-enekesno-a-story-galan-maga-kore-gyujtotte-exet-a-focista-rasztovics-davidot-es-jelenlegi.htmlAz énekesnő a Story-gálán jelenlegi és volt pasiját is maga köré gyűjtötte. Az édeshármas együtt italozott az impozáns partin. Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.