Esztergályos Cili alapjáraton ilyen vicces

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
ital Esztergályos Cecília Szombat esti láz humor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esztergályos Cecília hétről hétre megállás nélkül sziporkázik a Szombat Esti Lázban. Sokan arra gondolnak, hogy valamiféle "segédeszközzel" hozza ilyen hangulatba magát.

Esztergályos Cecília életkedvét sokan megirigyelhetik, a 71 éves művésznőt a humor viszi előre hatodik házasságában és élete legdrámaibb pillanataiban is. Férje szerint Cili fordítva van bekötve. Őt látva nem csoda, ha felmerül a kérdés: mi a titka?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Soha nem ittam adás előtt, sőt 1997 óta egy kortyot sem iszom. Ilyen jó humorom van mindenféle segédeszköz nélkül. Aki nem tudja élvezni saját magától az életet, az nem érdemli meg. Ha valakinek ital vagy bármi más kell a jókedvhez, az szedjen, nekem nem kell. Ha valakinek nem tetszik, amiket itt mondogatok a műsorban, annak azt javaslom, hogy üljön be helyettem és csinálja. Régen másképpen fogalmaztak, de az a lényege, hogy aki kimegy a színpadra, annak számítania kell a kritikákra. Ha néha csípős, amit mondok, az soha nem a személynek, hanem a szerepnek szól. Ha színházat nézel, akkor színházat látsz. Csak az háborodik fel a megjegyzéseimen, aki nem ért a színházhoz" – kommentálta a színésznő szerepét a Szombat Esti Láz zsűrijében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.