Kállay-Saunders nem fél az Eurovíziótól

Forrás: Facebook/Tolvai Renáta -
búcsú Koppenhága Eurovíziós Dalfesztivál Kállay-Saunders András énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már ma este fellép Koppenhágában Kállay-Saunders András. Igaz, még nem az Eurovíziós Dalfesztiválon, csupán egy rendezvényen áll színpadra az énekes. A dalverseny első elődöntője május hatodikán lesz, ahol András utolsóként adhatja elő dalát. 

"Andris elindult! Isten legyen veled, mindent bepakoltunk, ne gyere haza a döntő utánig! Love you" - így búcsúzott szerelmétől Tolvai Reni.

Forrás: Facebook/Tolvai Renáta

A Eurovízióra készülésről András is írt a közösségi oldalon: "Ez most komolyan velem történik? Én, Kállay-Saunders András, egy egyszerű ember, aki nemrég még csak álmodott róla, most mégis én képviselem Magyarországot a 2014-es Eurovízió versenyen. Nektek köszönhetem, hogy élhetem az álmaimat, mert MINDEN, ami ez alatt a 4 év alatt történt velem, az Nektek köszönhető! Nem izgulok és nem félek, az egyetlen dolog viszont, amit nagyon szeretnék, hogy ti, Barátaim, az Országom legyen büszke rám! Én a legjobbamat fogom nyújtani, amit csak tudok, a többi az már nem rajtam múlik. Csak szeretném még egyszer mondani, hogy köszönöm, hogy vagytok az életemben. Love you all!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.