Bye-bye, Győzike

Forrás: Édes élet/Facebook -
TV2 Gáspár Győző kirúgás Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem forgat tovább az Édes élet stábjával Gáspár Győző és családja. A showman a múlt héten megjelenő lemezén engedély nélkül használta fel a valóságshow-nak titulált műsor logóját, de ráfázott. 

"Valóban így van, több mint egy hete egyetlen adást sem forgattak le a bátyámék, de ennek miértjére nem kaptak pontos magyarázatot. Annyi bizonyos, hogy múlt szerdán láthatták utoljára a Gáspár családot a képernyőn a nézők"erősítette meg a Blikknek a hírt Gáspár Zsolti, Győzike testvére, aki szintén az Édes élet szereplője volt, ami rengeteg konfliktust eredményezett.

Forrás: Édes élet/Facebook

"Nevetségesnek tartom, hogy így bünteti őket a csatorna, miközben nem csináltak semmi rosszat, én legalábbis úgy tudom, hogy mielőtt rányomták volna a logókat a lemezre, Győző engedélyt kért a csatornától, amely maga küldte át az Édes élet logóját. Ráadásul Győzi a lemez bevételének 20 százalékát felajánlotta a TV2-nek" – tette hozzá.

Ahogy korábban megírtuk, Győzike a felszólítás ellenére nem hajlandó leállítani a lemez forgalmazását, és azt a nyolcezer darabot, amely a múlt héten a boltok polcaira került sem vonja ki a forgalomból.

Gáspár Győző egyelőre nem szólalt meg az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.