Különleges nevet kap Fésűs Nelly kislánya

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
név kislány Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre rábukkant a megfelelő névre Fésűs Nelly és párja, amit születendő kislányuknak szeretnének adni. A korábban felmerült Vali helyett egy különlegesebb hangzású nevet szántak a picinek.

Szépen gömbölyödik Fésűs Nelly pocakja, akinek második gyermeke is kislány lesz. A 42 éves színésznő és párja, Vajtó Lajos, aki megakadályozta, hogy a színésznő elvetesse a babát, megtalálták születendő csemetéjüknek a nevet.

Kattints a képre, ha kíváncsi vagy még több cuki sztárgyerkőcre! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Összedugtuk a fejünket és választottunk: Elza Teklának fogják hívni a kislányunkat, legalábbis most úgy tűnik. Lajos persze azt mondja, hogy ezt ő választotta, de tényleg együtt döntöttünk. A párom most árulta el, hogy egy kislányra vágyott, mert egy nagyfia már van, de ezt az álmát addig titkolta, amíg ki nem derült a baba neme. Szerencsém van Lajossal, eddig is kényeztetett, de most még jobban odafigyel rám. Nagyon vigyáz arra, hogy a pocakomnak semmi baja ne legyen, és sohasem enged el reggeli nélkül otthonról. Ha látja rajtam, hogy fáradt vagyok, akkor elvisz vacsorázni. Kedves és segítőkész, igazi nagybetűs férfi!" – mesélt lelkesen Nelly, aki semmit sem változtatott az életvitelén, csak az étkezésére figyel oda jobban, hogy ne hízzon olyan sokat, mint az első terhességénél.

„Kismamatornára nem kell járnom, augusztus 30-ig előadásaim vannak, a színpadi szereplés épp elég mozgást jelent."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.