valóvilág Gigi verekedés idős kapcsolat botrány VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dunakeszin harmóniában él idősebb kedvesével Pittman Cristofel, aki eddig viharos kapcsolatairól volt híres.

A verekedéseiről és botrányos kapcsolatairól elhíresült egykori ValóVilág-hős, úgy tűnik, révbe ért és 15 évvel idősebb kedvese mellett pazar környezetben kezdett új életet – írja a Blikk, ahol Cristofel új otthonát is megnézheted.

Forrás: Facebook/VV Cristofel

„Itt nem lesznek pofonok!" – jelenti ki Dunakeszi egy csendes utcájában Kovács Gigi, a fiú jelenlegi kedvese, akinek talán sikerült megnevelni a macsót. „Jól megvagyunk, csak két éve költöztem ebbe a szép, öt éve épült házba, van minden, ami kell a boldogsághoz, eddig a lányommal ketten éltünk itt, de pár hónapja már családként telnek a napok" – folytatta Gigi, aki elárulta, mivel tartja kordában a szilaj macsót. „Cristofelnek egy titka van, tudni kell kezelni, mert olyan, mint egy nagy gyerek" – magyarázta az asszony.

„Gigivel boldog vagyok, rájöttem, hogy egy érettebb nőre van szükségem, ő támogat, segít. Most nagyon boldogok vagyunk!" – jelenti ki Cristofel, akinek alaposan át kell gondolnia a pofozkodást, hiszen Gigi édesapja a ketrecharcosok közismert szpíkere.

Feladta magát a rendőrségen Nkuya Soniahttp://www.life.hu/bulvar/20140513-nkuya-sonia-egykori-megasztaros-feladta-magat-a-rendorsegen-mar-nem-korozik-kislanya-elbujtatasaert.htmlAz egykori Megasztárost már nem körözik kislánya elbújtatásáért.TV + Bulvár--Csődbe ment ÉNB Anikó üzletehttp://www.life.hu/bulvar/20140513-anikonak-es-marcinak-az-rtl-klubon-futo-ejjel-nappal-budapest-szereploinek-vallalkozasa-csodbe-ment.htmlÚgy tűnik, vége Anikó és Marci közös vállalkozásának az Éjjel-Nappal Budapestben.TV + BulvárAranytömbbel lepte meg Berki Zselykéthttp://www.life.hu/bulvar/20140512-berki-krisztian-sportolo-kislanyat-natas-zselyket-megkereszeltek-az-edes-elet-szraja-ebbol-az.htmlKeresztelő volt Berki Krisztiánék háza táján, és ebből az alkalomból a sportoló aranytömböt villantott.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.