Alfölditől kapott szerepet Csobot Adél

X-Faktor Csobot Adél rendező szerep Stohl András énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adél Az őrült nők ketrecének magyar változatában kapott szerepet Alföldi Róberttől, amely az énekesnő életében az első komolyabb színházi felkérés.

Adél tehetségére a színházi világban is egyre többen felfigyelnek, az énekesnő azonban arra egyáltalán nem számított, hogy Magyarország legismertebb rendezője kiszúrja magának.

Forrás: facebook/Csobot Adél

"Valójában az egész olyan volt, mint derült égből villámcsapás. Soha nem dolgoztam együtt Alföldi Róberttel és Stohl Andrással, és nagyon örültem, hogy felkértek. Érzem, hogy ez lesz a boldogságom kulcsa, és végre olyan helyzetekben is kipróbálhatom magam, amiről mindig is álmodtam" – mondta Adél, aki bevallotta: van benne izgalom a munkával kapcsolatosan.

"Van bennem egy pozitív értelemben vett kis félelem, egy megfelelési vágy Róbert irányába. Ez kihívás számomra, és biztos vagyok benne, hogy a dolog jól fog működni. Én felnézek Robira, mert sokat letett az asztalra, és tudom, hogy mellette jó kezekben leszek" - magyarázta az énekesnő.

Jerry Herman és Harvey Fierstein többszörös Tony-díjas musicaljének, Az őrült nők ketrecének története egy transzvesztita mulatóban játszódik, amelynek tulaját Hevér Gábor, a sztárját Stohl András játssza. A történetben természetesen van romantikus szerelemi szál, lesznek csalódások és harc az elfogadásért.
Voksán Virág póruljárthttp://www.life.hu/bulvar/20140516-voksan-virag-modell-dj-nek-feltortek-a-facebook-fiokjat.htmlA modell-DJ a közösségi oldalán számolt be arról, hogy kellemetlenség érte. TV + BulvárOrigoKülönleges csapatépítőn jártak a Barátok közt sztárjaihttp://www.life.hu/bulvar/20140516-a-baratok-kozt-szereploi-kolonleges-csapatepiton-vettek-reszt-ahol-feelelemturo-kepesseguket-is.htmlA Barátok közt csapatában már szinte tradíció, hogy részt vesznek egy felejthetetlen csapatépítő tréningen. Idén is hatalmas kihívásokat tartogattak a programok a bevállalós színészeknek.TV + BulvárRTLKLUBHalálosan megfenyegették Conchita Wurstothttp://www.life.hu/bulvar/20140516-az-eurovizios-dalfesztival-gyozteset-conchita-wurstot-halalosan-megfenyegettek.htmlAz osztrák médiában röppent fel a hír, hogy meg akarják ölni az Eurovíziós Dalfesztivál győztesét. Ezt maga Conchita is megerősítette.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.