Nem enged a csábításnak VV Simon

Fotó: Life. hu -
VV Simon VV6 diákmunka fagyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Simon a fővárosi szárnypróbálgatás után visszatért Ibrányba, ahol fagylaltot árul. Igyekszik kiheverni a VV6-ot és szerelmi bánatát Charlotte-tal.

Nem jött össze a kiugrás Simonnak, hazament és nyalogatja a sebeit. Akár fagyit is nyalogathatna egész nap, de ezt nem teszi, pedig egy fagylaltozóban méri a gombócokat.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

„ Diákmunkát vállaltam. Imádom a fagyit, de munka közben nem engedek a csábításnak, nem ettem még egy gombócot sem. Nem kívánom. Valószínűleg a lelkiállapotommal függ ez össze, ugyanis még mindig igyekszem kiheverni a VV-t, engem nagyon megviselt, ami az elmúlt hónapokban körülöttem és velem történt. Csak 18 napot töltöttem a műsorban, de utána annál többet tépelődtem. Elvonultam, kivontam magam a forgalomból. Megpróbáltam Budapesten szétnézni, de inkább maradok Ibrányban, szeptembertől visszamegyek az egyetemre Debrecenbe, ott a helyem. Beláttam, hogy felelőtlenül gondolkodtam, amikor el akartam jegyezni Charlotte-ot, ez a műsor magával ragadott. A naivság, infantilisság sajnos a való életben is jellemző rám” – mondta Simon, akit rajongói gyakran felkeresnek a fagyizóban.

Végleg vége VV Charlotte és VV Simon kapcsolatánakhttp://www.life.hu/bulvar/20140516-az-rtl-2-valovilag-6-szereploi-vv-charlotte-es-vv-simon-szakitottak.htmlPár napja még Charlotte cáfolta a Simonnal való szakításukról szóló híreket, Simon viszont elárulta a szakítás okát. Most végre egybehangzóan állítják: a szerelmüknek vége.TV + Bulvár--VV Teo villabeli műszempillája láthatatlan volthttp://www.life.hu/bulvar/20140513-vv-teo-a-villaban-is-viselt-muszempillat-csak-ez-lathatatlan-volt.htmlVV Teo hatalmas műszempillákkal költözött be a villába, majd szép lassan normál méretű pillákat rebegtetett Aurelióra. De nem a sajátjait!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVV Olivér elhagyja az országothttp://www.life.hu/bulvar/20140515-simor-oliver-a-valovilag-egykori-macsoja-ugy-dontott-elhagyja-az-orszagot-mert-nem-erzi-magat.htmlA ValóVilág egykori macsója nem érzi magát biztonságban Magyarországon, ezért döntött úgy, hogy elhagyja hazáját.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.