Világsztárral duettezik Tóth Gabi a VIVA Cometen

Forrás: Facebook/Tóth Gabi -
Tóth Gabi David Correy Viva Comet X-Faktor Viva Comet 2014 Inna futball világbajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Correy a 2014-es labdarúgó-világbajnokságra készült slágeréhez választotta duettpartnernek Tóth Gabit.

Idén nyáron is a legtehetségesebbek versenyeznek a narancssárga Comet-gömbökért a VIVA Comet-gálán. Mellettük azonban páratlan show és világsztárok várják a magyar zenerajongó közönséget. Inna és Ola mellett fellép a gálán David Correy is, aki a díjátadón élőben adja elő Tóth Gabival a futball-világbajnokságra készült The World Is Ours - Miénk a világ című dalt.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi

"Minden országban választottak egy előadót, aki közösen énekli a dalt Daviddel, ő angolul, én pedig magyarul. A klipben pedig Magyarország és Budapest legszebb helyeit mutatjuk be. Óriási megtiszteltetés, csodálatos dolog ebben részt venni, nagyon várom már a közös fellépést!" - mesélte
lelkesen Tóth Gabi, aki idén "A Legjobb Női Előadó" gömbbért is harcba száll.

David Correy 2012-ben az amerikai X-Factor döntőseként vált ismertté, a műsorban annyira meghatotta Britney Spearst, hogy az énekesnő megkönnyezte első fellépését. Az előadó nemcsak gyerekkora óta nem látott brazil édesanyjával vette fel azóta a kapcsolatot, de most a világhírnév is bekopogtatott a sztár ajtaján. Ő lett a The World Is Ours nemzetközi kampányának arca, aki 24 ország előadójával készítette el a 2014-es labdarúgó-világbajnokságra készült dal helyi változatait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.