Nagyon megváltozott Szabó Zsófi

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi rajongói oldal -
halál Szabó Gyula Jóban Rosszban Szabó Zsófi Facebook rövid haj változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban színésznője rövid hajú képet posztolt magáról Facebook-falára. Mintha egy másik ember lenne...

Édesapja, Szabó Gyula halála óta – érthető módon - Zsófi egy kicsit a háttérbe húzódott. Egyszer megtörte a csendet és így nyilatkozott: „nem mondom, hogy jól vagyok, de ami most nagyon jólesik az a CSEND" A minap pedig egy érdekes szelfit rakott ki közösségi oldalára:

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi rajongói oldal

A néhány hónappal ezelőtti, vidám, cserfes, nőcis Szabó Zsófihoz képest tényleg egy egészen más ember néz most vissza ránk.

Forrás: Szabó Zsófi/Facebook

Néhány hozzászóló szerint Zsófinak újra meg kellene növesztenie a haját, mert hosszú szőke hajjal nőiesebb volt. A többség viszont támogató sorokat írt neki, például ilyet: „A hajad újra kinő, a lelked begyógyul, az út folytatódik és nekünk az a dolgunk, hogy ezen az úton végigmenjünk, ha kanyargós, ha rögös egyaránt. De az éltet minket, hogy lesz még egyenes, vidám és napsütötte is."

Fel a fejjel, Zsófi!

Nehezen viseli az ismertséget Bárdosi Sándorhttp://www.life.hu/bulvar/20140519-bardosi-sandor-birkozo-az-edes-elet-sztarja-nehezen-viseli-az-ismertseget.htmlAzt gondolnánk, hogy valaki azért vállal képernyős szereplést, mert szereti az ezzel járó ismertséget. Bárdosi Sándor, az Édes Élet sztárja nem így véli.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huStohl András a TV2-höz igazol?http://www.life.hu/bulvar/20140522-stohl-andras-szineszt-nem-foglalkoztatja-az-rtl-klub-ezert-a-tv2-hoz-igazolhat.htmlMivel az RTL Klub nem foglalkoztatja Stohl Andrást, könnyen meglehet, hogy a konkurens tévécsatornához igazol.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huKölcsönből lesz rendes sírköve Komár Lacinakhttp://www.life.hu/bulvar/20140521-komar-laci-elhunyt-enekes-sirjan-egy-fakereszt-all-ozvegyenek-kolcsont-kell-felvennie-a-rendes.htmlAz énekes sírján egyelőre csak egy fakereszt áll, özvegye szerint novemberre mindenképp meglesz a méltó sírhely.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.