Eltörött a mécses Az ének iskolájában

Forrás: dfp.hu/Schumy Csaba Tel.:+36309645813 -
Hajós András TV2 Az ének iskolája Friderikusz Sándor Szulák Andrea Szandi Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyereknap alkalmából ismét kívánságteljesítő hét volt Az ének iskolájában. Fridi osztályfőnök bácsi kitett magáért és a nebulók álmait váltotta valóra. A legvidámabb kislány mégis elsírta magát.

A múlt héten a fiúk loptak könnyeket a szemünkbe, ezért a héten a lányokra figyeltünk, vajon ők is tudnak-e úgy hatni ránk, mint a kis csibészek.

Sztojka Vanessza csillogó szemekkel és lazán libbent be az énekórára Szulák Andi mellé, aki örült, hogy végre oldódott a tanítványa. A lány álma az volt, hogy interjút adjon, ezért Friderikusz, Garami Gáborhoz vitte őt a Class Fm rádióba. A különleges élmény után a kis Whitney Houston ismét remekelt a színpadon. „Büszke vagyok rád, megmutattad, hogy profi előadóművész vagy” – mondta Király Viktor a lánynak. „Teljesen átadtad nekünk a dalt” – hangzott Szandi dicsérete. „Hatost lehet adni?” – kérdezte Szulák Andi, aki dupla csillagos ötöst adott a lánynak. A héten Vanessza lett az osztályelső. A profi kis énekes megérdemelte az elismerést.

Boudny Lídiát bulira és mosolyra bíztatta tanára, Király Viktor, aki ezúttal egy könnyed, country dalt osztott ki a lánynak. Friderikusz pedig kedvencéhez, Galla Miklóshoz vitte Lídiát. A kis énekes és az abszurd humor nagyágyúja együtt énekelgettek vicces dalokat. A lány produkciója ismét tökéletes volt, pedig a könnyed sláger tartogatott számára kihívásokat. A dal végén Lídia még pár tánclépést is bemutatott, pedig ő nem a táncoslábú diákok közé tartozik. „Te vagy ebben az évfolyamban a legizgalmasabb diák” – mondta Szulák Andi. „Szép munkát végzel, átéled a dalt, mindent bevetsz, de néha túl sok vagy, nem kell mindig az összes lovat meghajtani” – tanácsolta Hajós András. Viktor dicsérte tanítványát, aki ebben a stílusban is jól teljesített.

Hajdu Luca, a csapat energiabombájának álma az volt, hogy lovas színházba látogathasson. Friderikusz kapva kapott az alkalmon és Pintér Tiborhoz vitte a kislányt, aki szerepet is kapott a színész-rendezőtől az egyik darabban. „Azt szeretem a lovakba, hogy csendesek és lehet velük mindenről beszélgetni. Elmondhatom nekik, ha szomorú vagyok” – magyarázta az osztályfőnöknek Luca, akinél ekkor eltörött a mécses és krokodilkönnyeket hullatott, amikor elmesélte, hogy meghalt az egyik póniló, akit nagyon szeretett. A kislány nyári könnyed dala ”Nekem a Balaton a Riviéra” a meleg nyárestén a szívünket is megolvasztotta. „Az össze produkciód közül ez tetszett a legjobban” – mondta Szulák Andi és ezzel egyetértünk.

Forrás: dfp.hu/Schumy Csaba Tel.:+36309645813
Jön a legújabb sztárműsor: Interjú Lengyel Zsolttalhttp://www.life.hu/bulvar/20140525-lengyel-zsolt-a-megasztar-es-mas-szuperprodukciok-rendezoje-beszelt-a.htmlJövő szerdán zárul a B The First döntője, ahol te is élőben találkozhatsz a nyolc legjobb sulizenekarral a Pesti Magyar Színházban. A program rendezője azt is elárulta, hogyan hoz létre valami nagyszerűt úgy, hogy korábban még sosem próbálta.TV + Bulvár--"VV Aurelio alatt süllyed a hajó" - Bulvárkoktél Hegyi Rolivalhttp://www.life.hu/bulvar/20140525-a-life-hu-bulvarkoktelja-hegyi-rolival-a-b-the-first-tehetsegkutato-zsuritagjaval.htmlHa kíváncsi vagy, mi történt a héten a celebvilágban, de nincs időd olvasgatni, akkor neked készült a Life.hu rendhagyó bulvárkoktélja Hegyi Rolival. A B the First online tehetségkutató zsűritagja (itt ismerheted meg) a legfontosabb híreket 43 másodpercbe sűrítette.TV + BulvárOrigoAz első fotók Kim Kardashian és Kanye West esküvőjérőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140525-fotok-kim-kardashian-es-kanye-west-eskuvojerol.htmlAndrea Bocellitől szólt a Con te Partiro, a firenzei kastély rózsaszínbe borult, átjárta a szeretet és a szerelem, Kim Kardashianból pedig Kim Kardashian West lett. Az évszázad esküvőjeként aposztrofált celeblagziról megérkeztek az első fotók is. Igaz, a nagy durranásra még várni kell.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.