Eurovíziós Dalfesztivál Conchita Wurst Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két kategóriában díjazták az Eurovízió rádióadójának hallgatói Kállay-Saunders Andrást. Idén másodszorra lett magyar dal a hallgatók kedvence - írja az Origo.

Két díjat is nyert Kállay-Saunders András az Eurovíziós Dalfesztivál hivatalos rádióadójának szavazásán. A hallgatók szavazatainak 23,9 százalékával ő lett a legjobb férfi előadó, dala a Running pedig a szavazatok 8,8 százalékával a legjobb dal kategóriájában győzött.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Az Eurovíziós Dalfesztivál rádióadójának hallgatói május 17. és 25. között szavazhattak. Ezen a versenyen nem csak a dalfesztiválon szereplő 37 ország polgárai nyilváníthattak véleményt, hanem a rádió összes hallgatója, így érkeztek szavazatok Amerikából és Ausztráliából is. Nem ez az első alkalom, hogy magyar előadó nyeri meg a legjobb dal kategóriájának fődíját, 2007-ben Rúzsa Magdi győzött.

Kállay-Saunderst a legjobb férfi előadók listáján alig lemaradva követi a svájci Sebalter, a harmadik pedig 12 százalékkal az örmény Aram lett. A legjobb dal kategóriájában a második helyezett a fesztivál svéd indulójának dala, harmadik pedig - az amúgy győztes - az osztrák Conchita Wurst Rise like a Phoenix című száma lett.

Ez a ValóVilág - A másodikból lesznek az elsők? http://www.life.hu/bulvar/20140526-az-rtl-klub-valovilag-musoranak-gyoztesei-vv-szabolcs-vv-laci-vv-milo-vv-alekosz-vv-attila-vv.htmlAmikor a szerkesztőségben elkezdtünk azon gondolkodni, vajon mit tudunk a ValóVilág korábbi szériáinak játékosairól, megdöbbentünk, hogy a 12 évvel ezelőtt útjára induló valóságshow szereplőinek már jórészt a nevére sem emlékszünk.TV + Bulvár--Meglepetés-cunami a SZEL fináléjábanhttp://www.life.hu/bulvar/20140523-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-finalejaban-a-zsuri-is-tancra-perdul.htmlSzombaton elérkezik a Szombat Esti Láz élő döntője, ahol a nézők döntik el, melyik páros fejlődött a legtöbbet és ki lesz a győztes. Számtalan meglepetést tartogat az utolsó adás! TV + BulvárOrigoSzáraz Dénes bánja, hogy nemet mondott a Barátok köztrehttp://www.life.hu/bulvar/20140523-a-tv2-joban-rosszbanjanak-szereploje-szaraz-denes-megbanta-hogy-nemet-mondott-a-baratok-koztre.htmlAhogy a Life.hu megírta, Száraz Dénest újra - és lehet, hogy immár végérvényesen - kiírják a Jóban Rosszbanból. A színész most már szívesen szerepelne a konkurencia Barátok közt produkciójában is. Ám arra már egyszer nemet mondott...TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.