színésznő Vizsla Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kapócs Zsóka azt ígérte, hogy messzire utazik, és meg is tette. A színésznő, aki valószínűleg villámházasságát próbálja felejteni, Amerikából jelentkezett.

Egymás után kerülnek fel a képek New Yorkból Kapócs Zsóka közösségi oldalára, ahol megtudhatjuk, hogy a vonalaira kényesen ügyelő egykori szépségkirálynő nem egyszerűen csak turistáskodik. A napi testedzést sem hagyagolja, így a Centrál Parkban futással kezdi a napot. Egyetlen bánata, hogy futótársa, Manó, a vizsla nem lehet vele. Mi lett az imádott kutyával, vajon megint internátusba küldte, amíg nyaralni ment?

Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka

"Reggeli futás a Central Parkban! Most egyórásra sikerült, mert sok volt a látnivaló! Rengetegen futnak már korán reggel, és mindenki viszi a kutyáját is! Minden szuper, csak Manó hiányzik. Nem tudják az amerikai kutyák, miből maradnak ki nélküle" - közölte az itthon maradottakkal Zsóka, aki a futás után shoppingolni indult.

Gyurcsík Tibi bravúrosan szerepelt Szlovákiában http://www.life.hu/bulvar/20140526-gyurcsik-tibi-harmadik-helyezest-ert-el-a-szlovak-x-faktorban.htmlGyurcsík Tibi harmadik helyezést ért el a cseh-szlovák X-Faktorban, az örömhírt az énekes legjobb barátja osztotta meg közösségi oldalán.TV + Bulvár--Az első fotók Kim Kardashian és Kanye West esküvőjérőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140525-fotok-kim-kardashian-es-kanye-west-eskuvojerol.htmlAndrea Bocellitől szólt a Con te Partiro, a firenzei kastély rózsaszínbe borult, átjárta a szeretet és a szerelem, Kim Kardashianból pedig Kim Kardashian West lett. Az évszázad esküvőjeként aposztrofált celeblagziról megérkeztek az első fotók is. Igaz, a nagy durranásra még várni kell.TV + Bulvár-- Rezes Judit nyerte a Szombat Esti Lázat!http://www.life.hu/bulvar/20140524-szombat-esti-laz-nyertese.htmlVégre itt az első női győztes a Szombat Esti Lázban! A nézők szavazatai alapján Rezes Judit vihette haza a Szombat Esti Láz trófeáját.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.