csók X-Faktor Vastag Csaba Éjjel-nappal Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest Zsófija nem tudott ellenállni Vastag Csabának, akivel forró csókcsatába bonyolódott.

Csaba ezúttal az ÉNB-ben tűnt fel, ahol egyből levette a lábáról a párkapcsolatban élő Zsófit. A DJ-ként szárnyait bontogató lány és az énekes között már az első csók is elcsattant.

Forrás: RTLKLUB

„Csabi egy nagyon bájos ember, jó a közelében lenni, jó volt vele találkozni. Kedvesebb és udvariasabb, mint gondoltam volna" – mondta Zsófi a Reflektorban.

„Nagyon örülök, hogy zeneileg is összefutottunk, örülök, hogy segíthetek neki az álmai megvalósításában" – célzott Csaba Zsófi zenei terveire. A sármos énekes azt egyáltalán nem csodálja, hogy a szexi lány szemet vetett rá, és a jelek szerint ő sem zárkózott el a laza flörttől.

Gyurcsík Tibi bravúrosan szerepelt Szlovákiában http://www.life.hu/bulvar/20140526-gyurcsik-tibi-harmadik-helyezest-ert-el-a-szlovak-x-faktorban.htmlGyurcsík Tibi harmadik helyezést ért el a cseh-szlovák X-Faktorban, az örömhírt az énekes legjobb barátja osztotta meg közösségi oldalán.TV + Bulvár-- Rezes Judit nyerte a Szombat Esti Lázat!http://www.life.hu/bulvar/20140524-szombat-esti-laz-nyertese.htmlVégre itt az első női győztes a Szombat Esti Lázban! A nézők szavazatai alapján Rezes Judit vihette haza a Szombat Esti Láz trófeáját.TV + Bulvár--Élő adásban vallott szerelmet Makranczi Zalánhttp://www.life.hu/bulvar/20140524-makranci-zalan-szerelmet-vallott.htmlA Szombat Esti Láz adásait végig kísérte Makranczi Zalán és Szinetár Dóra két év után is lángoló szerelme. Makranczi az utolsó adásban ki is mondta, amit végig láttunk, képernyőn és színfalak mögött.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.