Nagymamáját gyászolja Kállay-Saunders András

Forrás: AFP/Bax Lindhardt -
nagymama gyász Eurovíziós Dalfesztivál Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes nagymamája a Honvéd kórházban életmentő műtéten esett át. Csütörtökön már jobban volt.

Elvesztette 93 éves nagyiját Kállay-Saunders András. Az énekes előzőleg azt kérte Facebookon követőitől, hogy imádkozzanak szerette állapotáért, aki életmentő műtéten esett át a Honvéd kórházban. Csütörtökön már kicsit jobban érezte magát, de ma feladta a harcot. Nyugodjon békében! András az alábbi megható fotómontázzsal búcsúzott tőle:

Forrás: Facebook/Kállay-Saunders András

"Drága kis nagyikám, örökre a szívemben maradsz. Minden emlék megmarad. Még mindig érzem, amikor kicsi voltam és nem bírtam elaludni, ha nem feküdtem melletted. A mosolyod meg a szemed csak szeretetet sugárzott és mindenki csak szeretett téged, aki ismert. Soha nem panaszkodtál semmiről, akkor is, ha rosszul voltál, mert nem akartad, hogy rossz legyen másnak. Fáj, nagyon fáj, hogy nem tudlak ölelni már és puszilni és együtt nevetni veled. Engem meg az anyukámat úgy szeretted, ahogy életemben nem láttam valakit szeretni egy másik embert. Kis nagyikám, kértem istent, hogy vigyázzon rád és ne félj, mert egy nap én és mama jövünk és akkor együtt leszünk újra.

Kis nagyim, mindent érted teszek majd, fentről büszke leszel rám, énekelek neked és minden este beszélünk. Mama, próbáljunk mosolyogni, hogy szerencsénk volt, hogy egy ilyen ember volt/van a családunkban, miatta vagyunk azok, akik vagyunk. Sírni jó, de a végén mosolyogjunk, mert egy nap újra leszünk nagyival.

Köszönöm mindenkinek a Honvéd kórházban. Mindent megtettek nagyiért és még búcsúzni is tudtam tőle és láttam utoljára mosolyogni" - ilyen megható sorokkal köszönt el nagyijától András.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.