Kiderült, ki váltja Gesztit az X-Faktorban

X-Faktor mentor blues Geszti Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mosogatófiúból lett díjnyertes blueszenés, Szűcs Gábor ül be Geszti Péter helyére az X-Faktor következő szériájában.

Egy szál gitárral, egy bőrönddel és ezerháromszáz dollárral, vagyis 270 ezer forinttal a zsebében vágott neki tíz évvel ezelőtt Amerikának Gábor - ahogy ott ismerik, Little G Weevil - hogy valóra váltsa álmát. Volt, hogy napi néhány dollárból tengette életét, és még ételre is alig volt pénze.

"Meglepődtem, amikor megkerestek az RTL Klubtól, de örömmel mondtam igent" – mesélte a Blikknek a zenész, aki Atlantából repült Budapestre, hogy megkezdhesse mentori feladatait, és felkészüljön a műsorra.

"A tapasztalataimat mentorként is tudom majd kamatoztatni, hiszen sokat küzdöttem, így át tudom érezni a jelentkezők helyzetét" - folytatta a zenész, aki pontosan tudja, milyen szinte a nullából karriert építeni.

2011-ben Gábor lemeze Amerikában már a tíz legjobb bluesalbum listájára került, 2013-ban pedig megnyerte az International Blues Challenge versenyt.

A műsor kreatív producere, Herman Péter örül, hogy a mentorok között ismét olyan arcot láthat, akinek nemzetközi tapasztalatai vannak.

"Az X-Faktor eddigi történetében fontosnak tartottuk, hogy egy olyan ember is legyen a mentorok között, aki túllát a magyar könnyűzenei élet keretein. Malek Miklós ezt képviselte az első három évadban, Geszti Péter távozása után pedig újra lehetőségünk volt egy ilyen formátumú zenészt keresni. Azok a nézők, akik még nem ismerik Little G Weevilt, egy igazán izgalmas mentorral találkozhatnak, fogadják őt sok szeretettel!" – mondta Herman Péter.

Most úgy tűnik, a másik három mentor személyében nem lesz változás, ám ezt cáfolják azok a hírek, amelyek szerint teljesen új ítészgárda áll össze az őszi tehetségkutatóra. Néhány hete mi is eljátszottunk a gondolattal, hogy kik lehetnének a zsűritagok között, erre jutottunk.

Összejött Aurelio és Zsófikahttp://www.life.hu/bulvar/20140531-vv-aurelio-es-vv-zsofi-beleszerettek-egymasba-a-valovilag-6-utan.htmlHoppá-hoppá! Újabb villa, azaz, villa-utáni szerelem a láthatáron? Annyi biztos, hogy Aurelio és Zsófi kezdenek összemelegedni egymással.TV + BulvárOrigoCsak úgy röpködnek a milliók Győzikénélhttp://www.life.hu/bulvar/20140530-gaspar-gyozo-az-edes-eletben-tobbmillios-festmenyt-vasarolt.htmlBár az Édes élet adásait többnyire figyelemmel követjük, az alábbi sztorinak az előzményét képtelenek voltunk felidézni. Így nem is teljesen értjük, mi történik, de a különösen szórakoztató videót szerettük volna megmutatni nektek is. TV + BulvárOrigoBréking! Berki dolgozni menthttp://www.life.hu/bulvar/20140530-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-cimu-musoraban-dolgozni-ment.htmlAmióta az Édes életben feltűnt Berki Krisztián, a fél ország azt firtatja, vajon miből telik neki luxusautókra, új lakásra, utazásokra. A reality kamerái most munkába kísérték a testépítőt. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.