B the First tehetségkutató Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön lezárult a B The First tehetségkutató selejtezője. Rengeteg szuper együttes jelentkezett, de közülük csak nyolc zenekar mutathatja meg tudását a június 3-i döntőben a Pesti Magyar Színházban. A tét, hogy ki léphet fel az idei VIVA Comet-gálán. Az, hogy ki lesz a szerencsés, rajtad múlik: ITT szavazhatsz a kedvencedre!

A Pély Barna és az szjger.hu által útjára indított egyedülálló webes kezdeményezés, a B The First tehetségkutató verseny hamarosan véget ér. Szombaton már bemutattunk négy döntős csapatot: az Awful Mondayst, a KungoVagát, a Dodgemet és a #nofiltert, ma pedig megismerhetitek a GEO-t, a The Popcornerst, a KERI-tést és a The Rockforce-t.

A GEO lassan két éve alakult meg - akkoriban még csak úgy véletlenszerűen választottak számokat, és a maguk szórakoztatására zenéltek a srácok. Aztán az egyik iskolás Ki mit tud?-on második helyezést értek el, és felléphettek a Művészeti Esten. Innentől kezdve sokan érdeklődtek a zenéjük iránt. Úgy döntöttek, hogy komolyabban veszik a zenélést és többet próbáltak. Egyre inkább elmentek az alternatív és a reggae zenék irányába. Hogy mi történt ezután? Itt csekkolhatod!

Forrás: szjger.hu

A The Popcorners tagjai a gimnáziumban barátkoztak össze, aztán csináltak egy zenekart. Akkor még hárman voltak, időközben azonban Dani külön utakon folytatta és akkor eldöntötték, nem hagyják abba, belevágnak így, ketten. Bejött. Azóta is Buczkó Bálint ül a dobok mögött és Mándi Ferenc gitározik a mikrofon előtt - ide kattintva még többet megtudhatsz a srácokról!

Forrás: szjger.hu

A KERI-tés tavaly októberben alakult a békéscsabai Zwack József Kereskedelmi és Vendéglátóipari Tagiskola (röviden KERI) zenéhez valamilyen szinten értő növendékeiből. 2-3 fellépésük volt eddig az iskola keretein belül, és nagyon élvezik, amit csinálnak. Ez látszik is rajtuk - itt még többet megtudhatsz róluk!

Forrás: szjger.hu

A The Rockforce egy 12-13 évesekből álló zenekar, tagjai az élő zene szeretetét és a rock 'n' roll halhatatlanságát képviselik magas színvonalon, csakis élőben. Ha szeretnél megtudni még többet az energiabomba csapatról, kattints ide!

Forrás: szjger.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.