Meglepő okból halasztotta el esküvőjét Varga Viktor

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
esküvő szex Cinthya Dictator Varga Viktor halasztás egyetem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes arra hivatkozik, hogy kedvese, Cinthya visszamegy az egyetemre és ott biztosan el fog zülleni - írja a Blikk.

"Mi az elmúlt egy évben mindent együtt csináltunk, és az, hogy Cinthy újra bekerül ebbe az egyetemi közegbe, iszonyatosan megváltoztatja majd a kapcsolatunkat is. Mindenki tudja, miről szól az egyetem, az ivásról, a szexről, pasizásról, csajozásról" - vélekedik az énekes. "Nem bízom benne. Emiatt bizonytalanodtam el, s ezért halasztottam el az esküvőt is."

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Természetesen Cinthya sem rejti véka alá a véleményét. "Szeretem Viktort, és kétlem, hogy attól, mert majd elmegyek bulizni vagy iszogatni a barátaimmal, az lesz a vége, hogy elcsábulok. Ő félt engem, ez egyértelmű. Nem tudja elképzelni, hogy hűséges maradok hozzá" - ecsetelte a fotós lány, aki idén ősszel újra a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemre (MOME) fog járni.

Ők Az ének iskolája döntőseihttp://www.life.hu/bulvar/20140601-a-tv2-az-enek-iskolaja-tehetseggondozo-musoraban-kiderult-kik-jutottak-a-dontobe.htmlFinisbe ért a gyermek tehetséggondozó. Vasárnap az elődöntőben kiderült, ki az a nyolc énekespalánta, aki jövő héten megküzdhet a fődíjért. A Life.hu kedvence köztük van, elégedettek vagyunk.TV + Bulvár--Debreczeni Zita államvizsgázik, hivatalosan is fotós leszhttp://www.life.hu/bulvar/20140530-debreczeni-zita-modell-fotos-lesz-allamvizsgazik.htmlRengeteget dolgozik fotósként az egykori modell, Debreczeni Zita, akivel lassan megbarátkozik a szakma is. Heteken belül államvizsgázik és hivatalosan is fotósnak mondhatja magát. TV + Bulvár--"Iza, a nagy hírnév a múltadat is feltárja" - Bulvárkoktél Hegyi Rolivalhttp://www.life.hu/bulvar/20140601-rap-bulvar-hirek-hegyi-rolival-a-b-the-first-online-tehetsegkutato-zsuritagjaval.htmlJúnius 3-án lesz Magyarország első online tehetségkutatójának döntője a Pesti Magyar Színházban. Hegyi Roli az egyik zsűritag, akit az szjger.hu olvasói már jól ismernek. Most a Life.hu-n mutatja meg, hogy mindenből készülhet rapdal. Ha kíváncsi vagy, mi történt a héten a celebvilágban, de nincs időd olvasgatni, akkor neked készült a Life.hu bulvárkoktélja - rappesítve.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.