Vastag Tomi irtózik a külföldi nyaralástól

Fotó: Mudra László - Origo -
külföld nyaralás Vastag Tamás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes nyaralása leginkább arról szól, hogy hazamegy a szüleihez Veszprémbe, ahol a régi osztálytársai alig várják, hogy együtt bulizzanak a sztárrá vált haverral. Külföldre a világért nem menne.

Nyaranta ismét középiskolásnak érzi magát Vastag Tomi, amikor hazalátogat szülővárosába és a régi haverokkal, osztálytársakkal sörözik és zenél a Balaton partján.

Fotó: Mudra László - Origo

„Számomra a Balaton-part és a szülővárosom jelenti az igazi kikapcsolódást, azaz nyaralást, nem vágyom külföldre és nem is szeretek idegen országba menni. A legjobban a KRESZ-táblák zavarnak, amikkel mindenhol találkozom. Idegesít, hogy más méretűek és idegen nyelvű szöveg áll rajtuk, amit a legtöbbször nem értek. Folyamatosan azt érzem, hogy nem otthon, a biztonságos környezetemben vagyok" – mesélte Tamás, aki így elégedett az életével, ahogyan van.

„El nem cserélném az életemet senkivel, és nem is irigylek senkit. Nem is akarok szem előtt lenni annyira, mint a testvérem, Csaba. Jobban szeretem a háttérben, csendesen élni az életemet. Azt szeretem, amit most csinálok: zenélni, színházban szerepelni. Kifejezetten zavar, hogy mindenki megismer és az is, ha magamról olvasok - főleg, ha valami olyat írnak, ami nem felel meg a valóságnak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.