családbővítés Sarka Kata Demcsák Zsuzsa yorkshire terrier uszkár Vizsla kiskutya Bálint Antónia Csézy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata, Bálint Toncsi, Demcsák Zsuzsa és Csézy is beleszeretett egy-egy blökibe.

Kiskutya-lázban égnek magyar celebjeink. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Demcsák Zsuzsáék egy fehér kis szeretetgombócot, Pannit vették magukhoz, akit a gyerekek imádnak.

Demcsák Zsuzsáék kutyusa Forrás: facebook/Demcsák Zsuzsa

Bálint Antónia korábban a törpemalaccal próbálkozott, most viszont úgy néz ki, hogy egy irtó cuki Yorkshire terriert vesz magához, Lucky Like-ot. Toncsi közösségi oldalán azt írta, hogy a blöki még nagyon pici, egyelőre még csak látogatják. A kutyus ráadásul beteg, sérve van, de így is vállalják, hogy felnevelik.

Bálint Antónia leendő Yorkshire terrierje Forrás: Facebook/Bálint Antónia

Sarka Katáék egy fekete toy uszkárra (ez a legkisebb fajta, 28 centi alatti) vetettek szemet, akit Millának hívnak. Nagyon cuki feje van, mintha dauerolt frizurája lenne.

Sarka Katáék picike uszkárja Forrás: Facebook/Sarka Kata

Csézy pedig nem egy, hanem két tündéri vizslakölyökbe, egy fiúba és egy kislányba szeretett bele. Az esküvőjére készülő énekesnő július 10-én hozza el a négylábúakat tenyésztőjüktől, a nevük pedig Fülöp és Pannika lesz.

Csézy és az übercuki vizsla Forrás: Facebook/Csézy

Demcsák Zsuzsa bővítette családját http://www.life.hu/csalad/20140519-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-egy-cuki-kutyussal-bovitette-csaladjat.html A műsorvezető cuki képet posztolt az új családtagról, akinek láthatóan kislánya örült legjobban. Család -- Bálint Toncsinak nincs malaca http://www.life.hu/bulvar/20140409-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-balint-antonia-megvalt-malacatol-csicsitol.html Úgy tűnik, nem gondolta át jól a malacvásárlást Bálint Toncsi. Az Édes élet szereplője máris lepasszolta a kis állatot. TV + Bulvár Origo Csézy augusztusban férjhez megy http://www.life.hu/intim/20140402-csezy-enekesno-augusztusban-ferjhez-megy-parjahoz-laszlohoz-es-utana-johet-a-csaladalapitas.html Az énekesnő és párja, László már javában készülnek a nyári esküvőre, ahol Csézy saját tervezésű ruhában szeretne tündökölni. Intim --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.