beindulás műsorvezető dekoltázs Istenes Bence RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kocsányon lógtak a szemei egy dekoltázson műsorvezetés közben Istenes Bencének.

Bence egy sörmárka tehetségkutatójának döntőjén vezetett műsor, ahol a szavazók között értékes nyereményeket sorsoltak ki. Amikor az egyik győztes lányt a színpadra hívták, Bence nem bírta türtőztetni magát. „Micsoda dekoltázs!" - kiáltott fel, amikor meglátta a közeledő lányt. Majd amikor az elpirult hölgy a színpadra ért, még viccesen biztatta is, hogy ugrálhatna egy kicsit, mondván, a zsűri tagjai közül Ganxsta Zolee biztos örülne neki. Bence ezek szerint - bár ahogy nemrég elmondta, élvezi a szingliséget - eléggé ki lehet éhezve a nőkre, ha hatalmas nézőközönség előtt így elragadtatta magát.

Istenes Bence és társa vidáman stírölték a csajokat Forrás: heinekenhungaria

„Ez volt az egyik legszórakoztatóbb tehetségkutató, amin valaha részt vettem. Sok tehetséges emberrel találkoztam már, de a Legendák harcának döntősei még engem is meg tudtak lepni" – nyilatkozott Bence a verseny után. A kérdés már csak az: a versenyzőkre vagy a dekoltázsra gondolt-e?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.