Kockahasat villantott Jennifer Lopez

has fenék villantás Jennifer Lopez kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez megmutatta tónusos rekeszizmait a hétfő esti The Tonight Show-ban. A popdíva aprócska haspólóban lejtett mulatságos táncot a műsorvezető Jimmy Fallonnal.

J.Lo-nak nem csak a feneke tökéletes. Erre a legfrissebb bizonyíték a tegnap esti produkciója, amikor is feszülő, fehér nadrágban és jócskán köldök fölött végződő pólóban riszálta magát Jimmy Fallon esti show-műsorában. Az 1960-as évek go-go stílusában előadott „Tight Pants Song" (magyarul „Feszes nadrág dal") kedvéért az énekesnő még hosszú fürtjeit is gombafrizura fazonú paróka alá rejtette. A közönség csillapíthatatlan nevetéssel díjazta a vicces előadást. Nekünk is nagyon tetszett, nézd meg te is a videót!

Cristofel tagadja a melegszexhirdetésthttp://www.life.hu/bulvar/20140610-vv-cristofel-a-valovilag-kubai-macsoja-melegeket-hirdeto-tarskereso-szexoldalon-hirdeti-magat.htmlVV Cristofelre egy melegeket hirdető társkereső szexoldalon bukkantak. TV + Bulvár--Csobot Adél kalapban, Katy Perry kendőben szexizikhttp://www.life.hu/bulvar/20140609-csobot-adel-es-katy-perry-enekesno-pucer-vallu-fotoja-az-instagramon.htmlVégre, itt a nyár! Hogy ezt elhiggyük, arról nemcsak a hazai sztárok, hanem a külföldiek is gondoskodnak. Tele van a net nyaralós, bikinis, vízparton vagy napozás közben készült fotóval.TV + Bulvár--Fura lett Antal Timi hajszínehttp://www.life.hu/bulvar/20140606-antal-timi-haja-szine-nagyon-megvaltozott-lila-lett.htmlFeltűnő színű hajjal jelent meg Antal Timi a BRAVO Otto-díjátadón szerelmével. Az énekesnő pár hete változtatta meg ennyire a kinézetét.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.