Titokban Magyarországon járt Harry herceg?

Forrás: AFP/Toby Melville -
esküvő Esztergomi Bazilika Cressida Bonas titok Esztergom Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit uralkodóház egyik legismertebb tagja a hírek szerint az esztergomi bazilikában bukkant fel egy háromnapos esküvőn. Nocsak!

Esztergomban töltötte a hétvégéjét Harry. A Bors úgy értesült, hogy a herceg barátja, Alexander Navros volt a vőlegény, az Oppenheim Bank tulajdonosainak a lányát, Alexandra von Krockowot vezette oltár elé. Így lehetett Harry is a meghívottak között – írja a lap, amely úgy tudja, különleges kérése nem volt az esküvő helyszínéül szolgáló Béla-kastély személyzetéhez.

Forrás: AFP/Toby Melville

Az esztergomi bazilikában Németh János plébános a lapnak így fogalmazott: „Három esküvőt is tartottunk szombaton, de sejtem, melyikre lenne kíváncsi. Az esketést Székely János címzetes püspök vezette. Budapestről hozattak lánykórust az ifjú párnak."

Ahogy a Life.hu is megírta, Harry és kedvese, Cressida Bonas áprilisban szakítottak. A herceget szemmel láthatóan nem viselte meg a szétválás. Az esküvőről kiszivárgott hírek szerint ugyanis alaposan felöntött a garatra és jól szórakozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.