Sajátos módon magyarázza a születést Harsányi Levente

Fotó: Pál Anna Viktória/Life.hu -
Születés kisfiú Harsányi Levente kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harsányi Levente már alig várja, hogy megszülessen a kislánya. Az apa és lánya közti szerelemről barátja, Ganxsta Zolee már ódákat zengett neki, ezért minél hamarabb szeretné megismerni ezt a semmihez sem hasonlítható érzést.

Hamarosan kétgyermekes apuka lesz az M1 Balatoni nyár című magazinjának egyik műsorvezetője, aki nagyon készül az apaságra.

Fotó: Pál Anna Viktória/Life.hu

"Jó kis kihívás lesz a második gyerek, kíváncsian várom, hogyan állít új feladatok elé. Az első gyereknél még tele voltunk aggódással, talán könnyebben és lazábban fogjuk a kislány érkezését viselni. A kisfiamnál mindent precízen betartva csináltunk, odafigyeltünk minden apróságra, például hogy hány fokos vízben fürdetjük. Ha igaz, amit a többgyerekes szülők állítanak, akkor ez már nem így lesz.

Nemcsak mi, de az ötéves Nándi is nagyon várja a hugicát. Tegnap napoztunk, amikor az anyukája hasára vizes kendőt borított és üzent Lillának, hogy így most neki is kicsit jobb lesz. Viszont megtalált engem a rettegett, szinte megválaszolhatatlan kérdés: 'Hogy jön ki Lilla anya pocakjából?'. Hát nem volt egyszerű erre egy olyan választ találni, amit egy gyerek el tud fogadni. Azt mondtam, hogy ez pont olyan történet, mint amilyenek a Harry Potter és a titkok kamrája című regényben vannak. Ez is egy titok, a doktor bácsi tudja, hol van a kulcs, a megfelelő pillanatban kinyitja az ajtót, kijön Lillácska, majd visszazárja és nem is látszik semmi – szólt a magyarázatom" – mesélte lelkesen Levente, aki nem akarja rózsaszínre festeni Lilla szobáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.