Tóth Gabi parányi forrónadrágban indult a VIVA Cometre

Forrás: Instagram -
Tóth Gabi gála Viva Comet 2014 Cserpes Laura díjátadó Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak néhány óra és kezdődik a VIVA Comet-díjátadó. A jelöltek közül többen már meg is osztották, hogyan készültek az eseményre, vagy még a vörös szőnyeges bevonulás előtt megosztották követőikkel, miben feszítenek majd a fotósok előtt.

Sarka Kata sminkesétől köszöntötte a rajongóit. A celebanyuka a gála napján az élénk pinkre szavazott. Nemcsak a rúzsa, a ruhája, de a körmei is ilyen színűek. Ez a ruha a megszokottnál visszafogottabb - kíváncsiak vagyunk, tényleg ezt viseli e majd a vörös szőnyegen.

Forrás: Facebook / Sarka Kata

Pirner Alma viszont nem fukarkodott a szexi domborulatokkal. A burlesque műfajának európai királynője alakját kihangsúlyozó ruhában indult a díjkiosztóra.

Forrás: Facebook / Pirner Alma

Hien nemrég a Life.hu-nak megmutatta kedvenc ruhadarabjait és azt is elárulta, milyen ruhában megy a gálára. Az énekesnő rápihent a díjátadóra és közben szépült is egyet. Így:

Forrás: Facebook / Hien

Cserpes Laura, akit szintén A legjobb énekesnő kategóriában jelöltek, nemrég elmesélte, hogyan őrzi meg az alakját. Az énekesnő a díjátadó előtt a kocsiból dobott a rajongóinak egy szelfit, amelyen természetesen makulátlanul néz ki.

Forrás: Facebook / Cserpes Laura

Tóth Gabi fergeteges brazil koreográfiával készül a gálára. Az énekesnőre mintha a hétköznapokban is ráragadt volna a brazil hangulat. Az énekesnő parányi forrónadrágban indult a díjátadóra, amit meg is mutatott nekünk. Köszönjük!

Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.