Kapócs Zsóka: "Nem volt kalandom Amerikában"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
kaland színésznő Kapócs Zsóka Amerika New York pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő New Yorkban járt barátnőjével, ahol bár sok férfi szeme megakadt rajta, őt inkább a város érdekességei nyűgözték le.

Kapócs Zsóka, aki esküvője után alig két hónap után válik, úgy döntött, a tengerentúlon lazít, és mivel még sosem járt New Yorkban, most felfedezte a „Nagy Almát". A színésznő és barátnője egész nap csavarogtak, de bulizni csak egyszer mentek el – írja a Hot.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Bár gyakran elmentünk vacsorázni, és egyszer bulizni is, nem volt semmilyen kalandom. Jobban szerettünk a Times Square-en sétálni, mint táncolni az éjszakában. Vannak helyes pasik. Sokféle nép megfordul ott; nagyobb a választék, mint itthon. Nagyon jól érzem magam a bőrömben" – mosolygott Zsóka, aki titkos terveket dédelget.

"Hamarosan újabb kalandos útra indulok. Azt még nem árulom el, hova, de a világ másik felére, annyi biztos" - titokzatoskodott a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.