Aurelio retteg a nemi betegségektől

Forrás: facebook/Aurelio -
győztes szex ValóVilág6 VV Zsófi Aurelio hűség nemibetegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 6 nyertese bevallotta, óvatos duhaj, ha szexről van szó, mert nem mindig van nála óvszer. 

Mégsem dönt meg minden szembejövő nőt a villa szájhőse, ahogy ígérte. Amióta kiszabadult a luxusbörtönből, nem sok trófeát gyűjtött. Sőt, már a csajozásnak is véget vetett, mert Zsófikához hűséges szeretne lenni – írja a Blikk.

Forrás: facebook/Aurelio

„Mondhatnék én nagyobb számot, de nem szeretek hazudni. Valójában az az igazság, hogy nagyon válogatós vagyok, na meg félek a betegségektől is, úgyhogy nem ugrom én ágyba minden szembejövő lánnyal, aki csak megtetszik. Ráadásul óvszer sincs nálam mindig" – árulta el magáról a ValóVilág győztese, aki azért a játék alatt mást próbált mutatni.

„A csókolózás már más téma, tulajdonképpen amerre jártam, ott lekapott egy lány, de az ágyig csak kettővel jutottam. Az egyik miatt ráadásul még kaptam is egy fülest a barátomtól, utána pedig már jött Zsófi" – magyarázta Aurelio.

Azt azért hozzátette, hogy azon a héten két egyéjszakás kaland is be volt tervezve, amikor Zsófival szorosabbra fűzték a kapcsolatot, de a villa cukija miatt természetesen azonnal visszamondta őket.

„Már három hete, hogy együtt vagyunk, én pedig hűséges vagyok. Nem mondom, hogy egy-egy haknin ne lenne lehetőség a csajozásra, de eszembe sem jut, és ezen én magam vagyok a legjobban meglepődve. Mondjanak az emberek puhánynak, nem bánom. Én sem így terveztem, de örülök, hogy így alakult" – tette hozzá a szájhős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.