Hogy nézett ki Pamela Anderson az összes plasztikai műtét előtt? Megmutatjuk!

Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen -
Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedves tekintet, bájos mosoly, csinos orr, barna haj - előkerült Pamela Anderson gyermekkori fotója, amelyen 14 éves. Ez nem minden. Napvilágot láttak az első meztelenkedős próbálkozások is. Szilikoncicik nélkül.

Úgy tűnik, Pamela Anderson fiatalkori szerelmének, Ty Andersonnak nem mennek túl jól a dolgai, ha eladta a színésznő első meztelenkedős fotóit, amelyeket ő készített. A soha nem látott képeket a Daily Mail brit bulvárlap is lehozta. Ide kattintva megnézheted, hogyan nézett ki Pamela 14 és 18 évesen - mielőtt szőkére festette volna a haját és jó néhány köbcentivel megnöveltette volna a melleit.

Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen

Ty szerint egyébként Pamela már akkor is jó nő volt, "fantasztikus teste volt, nagyon-nagyon szerencsés fickó voltam" - mondta a férfi, akinek állítása szerint nagyon is fizikai kapcsolata volt a szexszimbólummal. Szerinte egyébként semmi rossz nincs abban, ha valaki félmeztelen vagy fehérneműs fotókat készít a barátnőjéről.

Aki nem telt volna még be Pamelával, annak mutatunk egy korábbi fotósorozatot is:

/1306/Pamel20136415423
Elpuskázott frizurával partizott Pamela Andersonhttp://www.life.hu/trend/20140528-pamela-anderson-ronda-frizuraval-jelent-meg-a-world-music-awards-galan.htmlA Baywatch egykori bombázója a dögös rövid frizurája helyett egy minősíthetetlenül közönséges szőke parókában lépett a World Music Awards vörös szőnyegére. Ez vajon mire volt jó?Trend--Kikacsintott Pamela Anderson bimbajahttp://www.life.hu/trend/20140519-pamela-anderson-egykori-playmate-bimbot-villantott-cannesban.htmlBarátjával indult partizni az egykori playmate, akinek szilikonmellei majd' kibuggyantak fehér ruhájából.Trend--Pamela Anderson anyaszült meztelenre vetkőzötthttp://www.life.hu/intim/20140319-pamela-anderson-anyszult-meztelenre-vetkozott.htmlIsmét megszabadult a ruháitól az egykori szexszimbólum, Pamela Anderson. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.