rúdtánc házasság válás Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elvált férjétől a rúdtánc-világbajnok. A gyönyörű Alma nem bánkódik a múlt miatt, hiszen máris akadt egy új férfi az életében, aki rabul ejtette a szívét.

A rúdtánc időnként vetkőző nagyasszonya kilenc év házasság után vált el a férjétől, és állítja, hogy jó döntést hoztak. A csinos modell az elmúlt hónapokat mégsem egyedül töltötte, máris új férfi tűnt fel az oldalán. Alma nem titkolja új kapcsolatát, nagyon boldog jelenlegi párjával. Már a családalapítást tervezi és reméli, hamarosan a család lesz az egyetlen szenvedély az életében.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"9 évig voltunk együtt a férjemmel, ami önmagában is nagyon hosszú idő. Nekünk a kilenc évünk olyan volt, mint másnak 20 év, mert a nap huszonnégy óráját együtt töltöttük, mindent együtt csináltunk. Ez nagyon nehéz, hisz semmi más témád nincs, csak a munka. És az is közrejátszott a válásunkban, hogy szeretnék lassan gyereket, úgy éreztem, hogy eljött az idő. Ő viszont nem vágyott még rá. Ha az ember mindig arra vár, hogy mikor jön el a megfelelő alkalom, akkor az soha nem fog eljönni. Nincs olyan, hogy tökéletes anyagi körülmény vagy tökéletes párkapcsolat. Vagy rászánom magam, és akkor mindent megteszek, ami tőlem telhető, vagy mindig csak halogatom. Klasszikus ember vagyok ebből a szempontból. Nekem fontos a házasság. Számomra egy család akkor teljesedik ki, amikor jön egy gyerek. Én szeretek stabil lábakon állni, és érezni, hogy tudok számítani valakire" - osztotta meg velünk Alma, aki máris új párt talált magának.

"Most van egy új párkapcsolatom, ami eddig jól működik. Már több mint fél éve vagyunk együtt. Mondhatni, hogy szinte még az ismerkedés fázisában vagyunk, de itt minden teljesen más, mint az előző kapcsolatomban volt. Remélem, hogy hosszú távon is működni fog a dolog, és jobb partnert találok benne a gyermekvállalásban, mint a volt férjem" – mesélte Alma, aki nemrég tért vissza három hónapos ausztráliai turnéjáról, ahol új szerelme is meglátogatta. Róla csak annyit árult el, hogy a médiában, de a háttérben dolgozik.

"Nem volt könnyű távol lenni egymástól egy friss kapcsolat elején, de szerencsére meglátogatott Ausztráliában. A maradék két hónapot teljesen egyedül töltöttem, ekkor a Skype-on tartottuk a kapcsolatot. A távolság a kis dolgokat eloltja, a nagy dolgokat fellobbantja, és ez igaz volt ránk is. Ha ez a kapcsolat gyenge lett volna, nem élte volna túl ezt a két hónapot. Erősebbek lettünk általa. Most meg kell szoknom, hogy nincs mellettem senki, de ez jó, mert jobban értékelem a párommal töltött időt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.