Berki Artúr, Az ének iskolája nyertese: "Nem számítottam a győzelemre"

nyertes TV2 nyeremény tehetségkutató döntő Az ének iskolája Berki Artúr énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig elegáns megjelenéssel és profi produkciókkal előrukkoló Berki Artúr lett idén Az ének iskolája évfolyamelső diákja. A Life.hu-nak elmesélte, egyáltalán nem számított rá, hogy ő lehet a legjobb.

Artúrt már az első adásban kiszúrtuk magunknak és biztosak voltunk benne, hogy a végső döntőig menetel majd.

Berki Artúr édesanyjával és testvérével Forrás: TV2

"A döntőben mindkét produkciómmal jó érzésekkel mentem fel a színpadra és szerettem volna, ha ezt a közönség is érzi. Tudtam, elérkezett az utolsó esélyem arra, hogy megmutathassam, mennyit fejlődtem az elmúlt hetek alatt" – kezdte Artúr, aki nagyon hálás tanárainak, mert rengeteget tanult.

„Mivel a műsor előtt csak otthon énekelgettem, nagyon örültem, hogy végre profi énektanártól leshettem el a technikákat. Arra viszont egyáltalán nem számítottam, hogy én leszek az évfolyamelső. Már készültem, hogy valamelyik társamnak gratulálhatok, amikor kimondták a nevem" – mosolygott Artúr, aki legjobb barátjának, Radics Janinak is nagyon drukkolt, de ha bárki más nyert volna, akkor is ugyanolyan boldog lett volna, mint saját győzelme pillanatában.

Berki Artúr Forrás: TV2

„A nyeremények közül az utazásnak örülök a legjobban, mert egy szép helyen pihenhetünk majd a családdal. A pénznyereményt pedig tanulásra fogom fordítani. Szeretnék profi énektanárhoz járni és angolt tanulni" – magyarázta a kis énekes, akiről még biztosan hallunk majd.

Ők Az ének iskolája döntőseihttp://www.life.hu/bulvar/20140601-a-tv2-az-enek-iskolaja-tehetseggondozo-musoraban-kiderult-kik-jutottak-a-dontobe.htmlFinisbe ért a gyermek tehetséggondozó. Vasárnap az elődöntőben kiderült, ki az a nyolc énekespalánta, aki jövő héten megküzdhet a fődíjért. A Life.hu kedvence köztük van, elégedettek vagyunk.TV + Bulvár--Sztárok gyermekeivel erősít Az ének iskolájahttp://www.life.hu/bulvar/20140411-a-tv2-az-enek-iskolaja-gyermek-tehetseggondozo-musoraban-ismert-zeneszek-csemetei-is-feltunnek.htmlA TV2 gyermek-tehetséggondozó műsorában ismert zenészek csemetéi is feltűnnek. A Váradi Roma Café egykori zongoristája, Berki Artúr fia és Varga Miklós énekes lánya levette a zsűrit a lábáról.TV + Bulvár--Újra kinyit Az ének iskolájahttp://www.life.hu/bulvar/20140328-ujra-indul-az-enek-iskolaja-a-tv2-musoran.htmlIsmét megmutathatják a tehetséges énekespalánták, hogyan tudnak profi énekeseket meghazudtolóan dalolni.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.