milliós ajándék Gáspár Győző Gáspár Evelin autó érettségi Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sikeres érettségi, valamint közelgő szülinapja alkalmából az Édes Élet sztárja egy kocsival szerette volna meglepni a lányát.

Győzi és Evelin lelkesen toppantak be az autókereskedésbe. A jópofizás után azonban Győzinek a szava is elállt lánya választásától, ami nagy és drága autóra esett.

"Bizonyos keretek között választhatsz egy autót magadnak, mert sikeres érettségit tettél" – vezette fel a meglepetést lányának Győzi. Evelinnek apja első ajánlata, a kis piros Smart nem tetszett. „Hagyá már, ez olyan nyomorék" – nevette ki apját a lány, mire Győzi rögtön kiakadt: "A mai fiataloknak az a lényeg, hogy minél márkásabb és drágább legyen, amiben ülnek" – morgolódott. Evelinnek egy nagyobb és újabb autó tetszett, és amikor apja tiltakozott, durcásan lezárta a vitát: "Akkor vegyél egy buszbérletet" – mondta.

Erős Antóniának szüksége van a pihenésrehttp://www.life.hu/bulvar/20140516-eros-antonianak-az-rtl-klub-hiradosanak-szuksege-van-a-pihenesre-adriara-megy.htmlAz RTL népszerű híradósa az Egy Csepp Figyelem Alapítvány sajtótájékoztatóján elmondta, ők minden nyáron terveznek egy kis kiruccanást a családdal és a barátokkal.TV + Bulvár--Mellbedobással pózolt Alexahttp://www.life.hu/bulvar/20140617-alexa-az-ejjel-nappal-budapest-bevallalos-szereploje-szexi-fehernemuben-pozolt.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest bevállalós szereplője, a szexi Alexa ismét megmutatta bájait.TV + Bulvár--Berki Artúr, Az ének iskolája nyertese: "Nem számítottam a győzelemre"http://www.life.hu/bulvar/20140613-berki-artur-enekes-nyerte-a-tv2-az-enek-iskolaja-tehetsegkutato-versenyet.htmlA mindig elegáns megjelenéssel és profi produkciókkal előrukkoló Berki Artúr lett idén Az ének iskolája évfolyamelső diákja. A Life.hu-nak elmesélte, egyáltalán nem számított rá, hogy ő lehet a legjobb.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.