Szulejmán (sorozat) Ibrahim pasa nyári szünet sorozat Hürrem Törökország RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Origo.hu arra a fontos kérdésre kereste a választ, hogy az idehaza oly' nagy népszerűségnek örvendő török sorozat a nyári szünetben is folytatódik-e.

Minden családban legalább egy ember tuti, hogy Szulejmán-függő. Sokan nem vallják be, hogy nézik – ahogy anno a Barátok köztnél –, ennek ellenére azt, hogy ki az a Hürrem vagy Ibrahim pasa, mindenki vágja. A Szulejmán a legnézettebb, legkedveltebb török széria itthon. Az RTL Klub kezdte vetíteni 2013. január 9-i premierrel. Két hete 750 ezren nézték, múlt héten 715 ezren, többen, mint a szintén népszerű Éjjel-nappal Budapestet. Ezzel a 7. lett a heti listán. A fiatalabb nézőknél is megy, 10. volt legutóbb.

Szulejmán és Ibrahim pasa Forrás: rtlklub.hu

Az Origo cikkéből pedig most kiderült: június 25-én az RTL Klub a 86. részt adja már a sorozatban, de pánikra nincs ok, ugyanis 139 epizód készült 2011 és 2014 között, azaz még egy évre való muníció van, ha heti egy adással számolunk.

Szulejmán egyébként nem csak itthon sláger, számtalan arab ország megvette, de vetítették Kínában, Oroszországban, Izraelben és Olaszországban is.

Nem minden sztár gyászolja az iWiW-ethttp://www.life.hu/bulvar/20140606-az-iwiw-megszuneset-nem-minden-sztar-gyaszolja.htmlNem gyászolják sztárjaink az iWiW-et, sokan régóta nem is használják. A mai sztárok közül többen kellemes emlékeket őriznek a közösségi portálról, amelyet az elmúlt években felváltott az egész világot behálózó Facebook.TV + BulvárKapócs Zsóka is megmutatta...http://www.life.hu/bulvar/20140625-kapocs-zsoka-balin-nyaral-es-hatalmas-melleket-villantott.htmlAhogy kedden már megírtuk, Sarka Kata egy korábbi, Dukai Regina pedig mostani álomnyaralásáról posztolt cicivillantós fotót. Nos, most Kapócs Zsóka is kitette melleit, és nem is akárhogyan... TV + BulvárOrigoA magyar celebek is vébélázban égnek - nekünk elárulták, kinek szurkolnak http://www.life.hu/bulvar/20140624-a-magyar-sztarok-is-kovetik-a-futball-vilagbajnoksagot-megkerdeztuk-berki-krisztiant-der-henit.htmlMegkérdeztük a sztárokat, ők melyik csapat mellett tették le a voksukat. A Life.hu legnagyobb meglepetésére a hölgyek is képben voltak, Berki Krisztián pedig ezúttal az esélytelenek mellé állt. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.