Kapócs Zsóka is megmutatta

Forrás: Kapócs Zsóka/Facebook -
mell Kapócs Zsóka Bali bikini nyaralás villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy kedden már megírtuk, Sarka Kata egy korábbi, Dukai Regina pedig mostani álomnyaralásáról posztolt cicivillantós fotót. Nos, most Kapócs Zsóka is kitette a melleit, és nem is akárhogyan!

Lufi nagyságú melleivel gyűjt lájkokat a Facebookon Kapócs Zsóka. A világ körüli útját jól dokumentáló és a minap még betegeskedő színésznő szelfije a kommentek tanúsága szerint beindította a férfiak fantáziáját, Zsóka pedig fürdőzhet a bókokban.

Forrás: Kapócs Zsóka/Facebook

"Ezt egy életen át kell játszani" - írta a szőke celeb a képe fölé, hogy mire gondolt, persze, azt nem tudjuk.

Zsóka egyébként nem először tölt fel magáról bikinis fotót. Egy néhány nappal ezelőtti fényképnél például azt olvashattuk egy tagben, hogy a színésznő Sebők Vilmos válogatott labdarúgóval múlatja az időt. Kapócs egy kis idő múlva kommentben értetlenkedett:

"Gyerekek, miért írja ki, hogy vele: Sebők Vilmos? Nem csináltam semmit, csak feltettem egy képet, ahogy szoktam. A múltkor is odatett valami pasit, fogalmam sem volt, ki ő . Ez mi? Meghülyült a rendszer? Érdekes, hogy soha nem nőt dob ki a gép, hátha lesz valami kavarodás belőle."

Zsóka, eláruljuk, a taget le tudod törölni a képed mellől.

Hoppá! Nem bírjuk ki, hogy ne frissítsük cikkünket Kapócs Zsóka legutóbbi bejegyzésével: "Sajnos lassan visszavonulót kell fújjak, mert minden megmozdulásom szerepel a bulvárban... Ránéztem a hírekre és úgy látom, egy-két posztomon kívül semmi sem maradt ki. Szívesen osztottam meg veletek életem legszabadabb, legszebb utazását, de nem szeretnék az útinaplóm miatt bulvárhőssé válni, mert engem is a hideg ráz tőlük. Remélem, aki otthon maradt, annak vittem egy kis színt az életébe! Még Ausztráliát felrakom, aztán jön egy csendesebb szakasz. Jó veletek".

Mi ezt inkább nem kommentáljuk, oké?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.