Ki nyeri a Kolumbia-Uruguay meccset? Bélyeg jósol!

Forrás: Life.hu -
Kolumbia meccs Uruguay jóslás focivébé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha lehet, még izgalmasabb részéhez érkezett a focivébé: elkezdődtek a nyolcaddöntők. A Life.hu szerkesztőségének jóskutyái is akcióba lendültek. Mázli után Bélyeg is túlesett az első jóslásán. Vajon Kolumbia vagy Uruguay mellett tette le a voksát?

Bélyeg lány létére nagy focirajongó, de Mázlival ellentétben ő nem látta az összes meccset. Gazdái a hollandoknak drukkolnak. A család első számú kedvence nem szokott hozzá a szerepléshez, az első másodpercekben kifejezetten zavarba jött a kamera előtt. Ráadásul nem is a saját tányérjában kapta az ételt, hanem két teljesen idegen tálkában - nehogy az ismerős szagok megzavarják a döntést. A kezdeti lámpalázat végül a közelben ólálkodó cicabarátja oldotta fel. Bélyeg azért mégsem hagyhatta, hogy a macska előtte ráraboljon az ételre.

Forrás: Life.hu

És most a jóslás! Kolumbia csapatát itt ismerheted meg, az uruguay-i focisták közül egyről mi is sokat írtunk. Suárez harapós kedvében volt az olaszok elleni meccsen. Ugyan nem tört bele a foga ellenfele vállába, de négy (!!!) hónapra eltiltották a játéktól. Bélyeg kicsit lassan indult neki a döntésnek. Lehet, hogy az általa kiválasztott csapat nem nyeri olyan simán a meccset, mint szeretné?

Focivébé az Origo.hu-n

Ki játszik legközelebb? Miért esett ki a kedvenc csapatod? Ki a legszexisebb szurkoló a lelátón? És mi történt pontosan a pályán? Mindenre ott a válasz az Origo.hu foci-vb 2014 rovatában.

Ki jut tovább a negyeddöntőbe? A Life.hu szerkesztőségének kutyái megjósoljákhttp://www.life.hu/news/20140626-a-foci-vebe-josallatai-kozott-a-life-hu-szerkesztoseg-kutyai.htmlA dél-afrikai világbajnokság óta ismerjük a jósállat fogalmát. Akkor Paul, a pszichopolip "tippelte meg" a meccsek kimenetelét - helyesen. Azóta jósolt már elefánt, látnok mosómedve, a brazil vébén pedig egy kölyökpanda kapta ezt a feladatot. Mi viszont úgy gondoltuk, bevetjük a szerkesztőségi kutyákat.NewsOrigoKi nyeri a Brazília-Chile meccset? Mázli megjósoljahttp://www.life.hu/news/20140627-ki-nyeri-a-brazilia-es-chile-nyolcaddonto-meccset-a-fociveben.htmlHa lehet, még izgalmasabb részéhez érkezett a focivébé: elkezdődtek a nyolcaddöntők. A Life.hu szerkesztőségének jóskutyái is akcióba lendültek. Elsőként Mázli vetette bele magát a jóslásba.NewsKiestek a spanyolok! De hogyan legyünk szomorúak, ha ilyen hasat kapunk cserébe?http://www.life.hu/news/20140619-spanyolorszag-kikapott-chile-csapatabol-a-brazil-fociveben-a-vilagbajnok-csapat-kiesett.htmlEnnél nagyobb meglepetés nem lesz a vébén - írja az Origo.hu. A címvédő csapat másodszor is kikapott a csoportmérkőzések alatt, így kiesett a világbajnokságból.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.