Mázli megmondta, ki nyeri a Brazília-Chile meccset!

Forrás: Life.hu -
Brazília meccs jóslás focivébé Chile
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha lehet, még izgalmasabb részéhez érkezett a focivébé: elkezdődtek a nyolcaddöntők. A Life.hu szerkesztőségének jóskutyái is akcióba lendültek. Elsőként Mázli vetette bele magát a jóslásba.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért pont Mázli jósol. Egyrészt ugye a szerkesztőség munkatársainak nincs pandája (igazából ez nem baj, úgyis kisvombatra vágyunk a legjobban), másrészt Mázli igazi fociszakértő. Már kajla kölyökkorában is imádta a labdát gyűrni, ráadásul az idei vébé kezdete óta minden meccset látott eddig.

Forrás: Life.hu

Mázli szaktudása mellé azért kell némi segítség is, amely illatos virsli formájában érkezett. (Itt szeretnénk megjegyezni, hogy Mázli nem a saját táljában kapta az ételt, nehogy így befolyásoljuk a jóslást, hanem két teljesen új és kutyahasználattól eddig megkímélt tányérban.) Hasonlóan tippeltek egyébként a korábbi jósállatok is: a kedvenc csemegéjükbe tűzték a két csapat zászlaját, és nekik csak választani kellett. Mázliról még annyit, hogy jól nevelt kutyaként csakis a "Jó étvágyat!" parancsra hajlandó nekikezdeni a vacsorájának.

És most a jóslás! Chile csapatáról itt olvashatsz többet. A brazilokról mi is sokat írtunk. Például azért, mert a házigazdáknál játszik Neymar, akinek a felsőtestéért itt a szerkesztőségben is rajongunk. Aztán ott van Luis és Silva, akikről cuki mém kering az interneten. Na, és persze a braziloknak vannak a legszebb szurkolóik, a bombatestű angyalok. Amint a videóban is láthatod, Mázli elég vehemensen vetette rá magát a virslire, így biztos, hogy az általa kiválasztott csapat hatalmas győzelmet arat majd.

Focivébé az Origo.hu-n

Ki játszik legközelebb? Miért esett ki a kedvenc csapatod? Ki a legszexisebb szurkoló a lelátón? És mi történt pontosan a pályán? Mindenre ott a válasz az Origo.hu foci-vb 2014 rovatában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.