Leáll a haknival: Vége VV Ádámnak

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence -
hakni VV Ádám magánélet RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Szirmai Ádám egy kedves, normális srác. VV Ádámról pedig hadd ne mondjak semmit" - kezdte történetét az RTL Klub sztárja.

"Bolondos fiú vagyok, nem értem, mi történt velem a játék során, miért volt rám a közeg ilyen rossz hatással. Bunkó lettem, pedig nem vagyok az! Az emberek Szirmai Ádámot szeretik, VV Ádámot kevésbé, ezért úgy döntöttem, inkább ismét élem a régi életemet" - nyilatkozta a Blikknek a 23 éves fiú, aki úgy döntött, kivonja magát a forgalomból, lemondta az összes felkérését és hakniját, törölteti rajongói oldalait, és többé nem nylatkozik a sajtónak sem.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

"A magánéletemre fogok koncentrálni, az alakulóban lévő kapcsolatomra" - állítja Ádám, aki elmondása szerint abbahagyja a csajozást, és nem fogadja el a továbbiakban a neki felajánlkozó nők ajánlatait sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.