plasztikai műtét VV Iza modell rendetlenség VV Krisztián Facebook mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már megírtuk, plasztikai műtétre készül VV Iza. Úgy gondolja, nagyobb és szimmetrikusabb mellekkel a modellpályán is sikeresebb lehetne. A lány egyébként mindent megtesz, hogy a ValóVilág egykori nézői ne felejtsék el, szorgalmasan posztol a közösségi oldalakra, ám a látottak nem mindig nyerik el a rajongói tetszését. Affelől viszont megnyugodhatunk, Krisztiánnal a mai napig együtt vannak.

Ha igaz, a héten túlesik a mellműtétén VV Iza. A lány bízik benne, hogy az operáció megváltoztatja az életét és keresett modell lehet. "Tudom, hogy a modellszakma rögös, és sok buktatóval jár. Nekem ez az álmom. Már több fotózáson vettem részt, élveztem, és azt mondták, könnyű velem. Mindent meg fogok tenni azért, hogy leadjam azt, amit a villában felszedtem, és elindulhassak a szakmában. Remélem, lesznek segítőim!"mondta Iza a Blikknek.

A valóságshow-szereplő egyébként folyamatosan tartja a kapcsolatot rajongóival, igyekszik megosztani a nagyközönséggel mindennapjait. A minap az alábbi fotót tette ki a Facebookjára, amiért persze kapott hideget-meleget. A közösségi oldalon többen szóvá tették, hogy elképesztő kupi van a háttérben. Tény, a ruhák ily módon tárolása furcsa, de a ValóVilág villájában látottak után ezen annyira nem lepődünk meg.

Forrás: VV Iza/Facebook

Azon azonban igen, hogy Iza és Krisztián kapcsolata - annak ellenére, hogy sem villatársaik, sem a nézők nem jósoltak nekik nagy jövőt - még mindig tart és úgy tűnik, teljes közöttük a harmónia.

Forrás: VV Iza/Facebook

Csúszik VV Iza mellműtétehttp://www.life.hu/bulvar/20140626-vv-iza-mellmegnagyobbito-mutetre-keszul.htmlKicsinek, formátlannak és felemásnak látja kebleit VV Iza. Ahogy már megírtuk, a lány plasztikai műtétet szeretne.TV + BulvárRTLKLUBGazdát keresnek VV Iza viseltes tincseihttp://www.life.hu/bulvar/20140529-vv-iza-a-valovilag-6-szereploje-a-facebookon-arulja-pothajat.htmlA hét hírére bukkantunk. Legújabb Facebook-bejegyzése szerint hatalmas sztárnak képzeli magát - a napokban pornóvideóival címlapokra kerülő - VV Iza. Megáll az eszünk. TV + BulvárOrigoVV Iza 18+-os klipben tekerhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140521-vv-iza-spike-dilo-suna-cimu-klipjeben-szerepel.htmlVV Iza mindig is különbözött villatársaitól. Valamiféle tekintély vette őt körül, valószínűleg általa rendszeresen felemlegetett topmodell-múlt okozhatta ezt. Amit már olyan régen kutatunk, eredménytelenül, most hirtelen az ölünkbe hullott. Végre szembesülhetünk Iza mesterségének egy igen színvonalas produktumával.Katz DávidRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.