Julia Roberts miatt halt meg a testvére? Íme a búcsúlevél

Forrás: AFP/Getty Images/Christopher Polk -
halál búcsúlevél Julia Roberts öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban a Life.hu is megírta, a színésznő februárban veszítette el szeretett féltestvérét, Nany Motes-t, akinek túladagolás okozta hirtelen halálát.

Négy hónappal a tragédia után nyilvánosságra került Nancy búcsúlevele, melyben leírja, hogy Julia taszította őt mély depresszióba - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Getty Images/Christopher Polk

Feljegyzései szerint ha vele bármi történik, akkor minden a férjére, Johnra szálll majd. Minden tulajdona a férfit illeti, beleértve a kutyáját, Lucy-t is. "Az anyám, és az úgynevezett testvérem nem kapnak semmit, csak azt az emléket, tudatot, hogy ők azok, akik a legmélyebb depresszióba taszítottak, oda, ahol még sosem jártam korábban."

Korábban Roberts így nyilatkozott az elhunytról:

„Szívfájdalom, ami történt. Nincsenek rá szavak, min mentünk keresztül az elmúlt időszakban. De még a legelkeseredettebb helyzetben is meg kell találni a módját, hogy túléljük, mint egy család"

Julia Roberts és Madonna esete a szőrtelenítéssel - a legkínosabb fotókhttp://www.life.hu/trend/20140430-szortelenites-ciki-fotok-szoros-sztarok.htmlMivel már célirányosan lépdelünk a nyár felé, és előkerülnek a szekrényből a rövidebbnél rövidebb ruhák, szoknyák és sortok, nem tolhatjuk tovább magunk előtt a szőrtelenítés kérdését. Ezért a Life.hu összegyűjtötte, hogyan csinálták anno a sztárok. Trend--Először beszélt halott féltestvéréről Julia Robertshttp://www.life.hu/csalad/20140423-julia-roberts-eloszor-beszelt-feltestvere-nany-motes-halala-ota.htmlA színésznő két hónapja veszítette el szeretett féltestvérét, Nany Motes-t, akinek túladagolás okozta hirtelen halálát.Család--Julia Roberts édesanyjának tüdőrákja vanhttp://www.life.hu/drlife/20140220-julia-roberts-edesanyja-tudorakos.htmlA világsztár 79 éves mamájánál tüdőrákot diagnosztizáltak még novemberben, de csak most került nyilvánosságra. A színésznő nem sokkal ezelőtt a féltestvérét vesztette el, aki túllőtte magát.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.