A TV2-höz igazolt Ördög Nóra - 13 év után hagyta ott az RTL Klubot

TV2 Ördög Nóra RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerződést kötött a TV2 és Ördög Nóra. A műsorvezető jelenleg második gyermekét várja, a nézők pedig ősszel találkozhatnak vele először a csatorna egyik műsorának házigazdájaként a képernyőn.

Átigazolt a TV2-höz Ördög Nóra. A csatorna sajtóközleményben tudatta a hírt. Vajon melyik show-műsorban tér vissza ősszel a szép műsorvezető?

Fotó: Nánási Pál

"Most minden tekintetben új korszak kezdődik az életemben. Nehéz döntés volt, de 13 év után úgy éreztem, szükségem van arra, hogy igazán megújulva térhessek majd vissza a képernyőre. Bár most még teljes erőbedobással a kisfiam születésére koncentrálok, nagyon várom az izgalmas kihívásokat egy új műsorban, egy új csapattal!" – nyilatkozta Nóra, akiről férje, Nánási Pál gyönyörű fotósorozatot készített. Itt látható a műsorvezető a szülés előtt, nagy pocakkal utoljára.

"Sok szeretettel üdvözöljük Ördög Nórát. Vele újabb, fényes csillaggal gazdagodik a TV2 egyébként is kimagasló egyéniségekből álló műsorvezetői csapata. Stratégiánk meghatározó eleme az innováció, benne az újító műsorpolitika, melynek számos eredményét láthatják a nézők ősszel. Színes és izgalmas műsorkínálatunk Ördög Nórának is sok lehetőséget jelent műsorvezetőként. TV2-s karrierjéhez sok sikert kívánunk, születendő kisgyermekéhez pedig nagyon sok örömet és boldogságot" – mondta el György Bence, a TV2 program- és hírigazgatója.

Kolosi Péter a comment:com kérdésére arról beszélt, nem tudott arról, hogy Ördög Nóra a TV2-vel tárgyalna. Az RTL Klub programigazgatója a Blikknek a következőket nyilatkozta: "Igaz a hír, Ördög Nóra valóban elhagyta az RTL Klubot, és a konkurenciához igazolt. Korábban közöltük vele, hogy a jövőben már nem számítunk rá szuperprodukciókban, s valószínűleg ez vezetett a lépéséhez. Pedig a státusza megmaradt nálunk, fizetést kapott, s odafigyeltünk rá, hogy a második gyermeke születéséhez közeledve is érezze, fontos nekünk. Ő azonban nem maradt, váltott. Azt mindenesetre furcsállom és megmosolyogtató, hogy a TV2-nél azt kommunikálják, fiatalítanak műsorvezetői fronton, erre leszerződtetik a Liptai Claudia korosztályába tartozó, hamarosan kétgyermekes Ördög Nórát".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.