Kulcsár Edina lett Magyarország szépe - A közönség is őt találta a legszebbnek

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Sarka Kata Katona Gitta Kulcsár Edina Magyarország Szépe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este tartották a Magyarország szépe versenyt, amit az M1-en élőben is követhettünk. A zsűri és a közönség is - "a Mila Kunis-hasonmás" - Kulcsár Edinát választotta 2014 legszebb magyar lányának, aki így két díjat is bezsebelhetett. 

A vasárnap este egyérteműen Kulcsár Edina estéje. A szépség először a Közönségdíjnak örülhetett, akkor még csak remélhette, hogy ő lesz a zsűri választottja is, így ő képviselheti hazánkat a londoni világversenyen. Győzelmén nem is csodálkozunk, a fiatal lány a Life.hu szavazásán is mindenkit maga mögé utasított.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nincs oka panaszra Van Den Bosch Sydneynek és Katona Gittának sem, az előbbi Edina második, utóbbi a szépségkirálynő első udvarhölgye lett.

A lányoknak a koronát a Náray-ruhába öltözött Sarka Kata, Tímár Brigitta, Rákosi Annamária és Nacsa Olivér adták át.

A lányoknak ezúton is gratulálunk!

Pár szó a győztesről

Kulcsár Edina 1990.12 .23-án Budapesten született, érettségije van, angolul középfokon beszél, versenyszinten társastáncolt és atletizált. Elárulta, a dédnagymamája áll hozzá a legközelebb. A szépség négy éve gyűjti a bátorságot, hogy jelentkezzen a versenyre, most 24 éves, így ez volt az utolsó lehetősége. Edina a Miss Beauty Face alverseny nyertese, ahol eddig szerezett modell tapasztalatait kamatoztatni tudta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.