Kulcsár Edina lett Magyarország szépe - A közönség is őt találta a legszebbnek

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Sarka Kata Katona Gitta Kulcsár Edina Magyarország Szépe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este tartották a Magyarország szépe versenyt, amit az M1-en élőben is követhettünk. A zsűri és a közönség is - "a Mila Kunis-hasonmás" - Kulcsár Edinát választotta 2014 legszebb magyar lányának, aki így két díjat is bezsebelhetett. 

A vasárnap este egyérteműen Kulcsár Edina estéje. A szépség először a Közönségdíjnak örülhetett, akkor még csak remélhette, hogy ő lesz a zsűri választottja is, így ő képviselheti hazánkat a londoni világversenyen. Győzelmén nem is csodálkozunk, a fiatal lány a Life.hu szavazásán is mindenkit maga mögé utasított.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nincs oka panaszra Van Den Bosch Sydneynek és Katona Gittának sem, az előbbi Edina második, utóbbi a szépségkirálynő első udvarhölgye lett.

A lányoknak a koronát a Náray-ruhába öltözött Sarka Kata, Tímár Brigitta, Rákosi Annamária és Nacsa Olivér adták át.

A lányoknak ezúton is gratulálunk!

Pár szó a győztesről

Kulcsár Edina 1990.12 .23-án Budapesten született, érettségije van, angolul középfokon beszél, versenyszinten társastáncolt és atletizált. Elárulta, a dédnagymamája áll hozzá a legközelebb. A szépség négy éve gyűjti a bátorságot, hogy jelentkezzen a versenyre, most 24 éves, így ez volt az utolsó lehetősége. Edina a Miss Beauty Face alverseny nyertese, ahol eddig szerezett modell tapasztalatait kamatoztatni tudta.

Így látják sztárjaink a Magyarország szépe versenyzőithttp://www.life.hu/bulvar/20140720-hien-kallay-saunders-andras-es-zola-a-magyarorszag-szepe-versenyzoit-ertekeli.htmlHien, Kállay-Saunders András és Zola izgatottan várják a vasárnap esti Magyarország szépe versenyt.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMagyarország Szépe: Kiköpött Mila Kunis az egyik királynőjelölthttp://www.life.hu/bulvar/20140718-kulcsar-edina-magyarorszag-szepe-szepsegkiralyno-jeloltje-milla-kunisra-hasonlit.htmlAston Kutcher várandós kedvesére, a csodaszép Mila Kunisra hasonlít a Magyarország Szépe verseny egyik indulója, Kulcsár Edina.TV + Bulvár-- Két királynő egy családban, teljesülhet az álom?http://www.life.hu/bulvar/20140717-ket-kiralyno-egy-csaladban-timar-brigitta-es-timar-zsanett-teljesulhet-az-alom.htmlElképzelhető, hogy két szépségkirálynő is legyen egy családban? Ma este, az M1-en közvetített Magyarország Szépe választáson minden kiderül. A legszebbnek járó koronáért indulók között van Tímár Brigitta, a Miss Intercontinental Hungary cím jelenlegi tulajdonosának kishúga, Tímár Zsanett.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.