Ugrott a Miss World Hungary, Kulcsár Edina esküvője

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
esküvő Kulcsár Edina Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hazánk legszebb lányának választott Kulcsár Edina egyik álma teljesült, a másik viszont egy kis időre ugrott. Szépségkirálynői teendői miatt le kellett mondania élete másik legnagyobb álmáról.

Tavaly, öt év ismeretség után eljegyezte szerelme Edinát, és Máté hiába szeretett volna az idén gyűrűt húzni a szépség ujjára. Edina gyűrű helyett koronát kapott. A sikeres üzletember ennek ellenére nagyon büszke szerelme sikerére, és ígéri, jövőre megtartják az esküvőt.

Edina és Máté Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Inába szállt a születésnapos szépségkirálynő-jelölt bátorságahttp://www.life.hu/bulvar/20140713-szigligeti-ivett-magyarorszag-szepe-jeloltet-koszontottek-a-balaton-soundon.htmlA Balaton Soundon köszöntötték fel versenyzőtársai Szigligeti Ivettet, a Magyarország Szépe királynő-jelöltjét, aki szombaton töltötte be a 18. életévét. A tortának igen, az ezt követő ajándéknak már nem annyira örült.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu Két királynő egy családban, teljesülhet az álom?http://www.life.hu/bulvar/20140717-ket-kiralyno-egy-csaladban-timar-brigitta-es-timar-zsanett-teljesulhet-az-alom.htmlElképzelhető, hogy két szépségkirálynő is legyen egy családban? Ma este, az M1-en közvetített Magyarország Szépe választáson minden kiderül. A legszebbnek járó koronáért indulók között van Tímár Brigitta, a Miss Intercontinental Hungary cím jelenlegi tulajdonosának kishúga, Tímár Zsanett.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMagyarország Szépe: A királynő szépsége családi örökség http://www.life.hu/bulvar/20140721-kulcsar-edina-miss-world-hungary-2014-csaladjaban-a-szepseg-csaladi-orokseg.htmlKulcsár Edinát választották meg a legszebb magyar lánynak, Miss World 2014-nek. A 23 éves szépséget dédnagymamája és édesanyja kísérte el a versenyre és az azt követő partira. Ekkor vettük észre, hogy náluk a szépség családi örökség! TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.