Így vitázott egykor Claudia és Havas a Mokka élő adásában

vita TV2 Mokka Havas Henrik Liptai Claudia éhségsztrájk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az internet nem felejt. Szerencsére. Így évek után is olyan gyöngyszemekre bukkanhatunk, mint Schoberték szigetes videója vagy Liptai Claudia és Havas Henrik Mokka-beli vitája. 

"Azt hiszem, két és fél év alatt még sosem szégyelltem magam ennyire Havas Henrik miatt, de most megteszem" - jelentette ki a Mokka élő adásában anno Liptai Claudia. A tanár úr egy éhségsztrájkoló asszonynak szólt be a súlya miatt, ami a - ma már bombaformában lévő - műsorvezetőnőnek mindig is gyenge pontja volt. A két nagyszájú tévés vitája akkor nagy port kavart, hogy miért? Elevenítsd fel te is!

Kordáék lelkébe gázolt Szinetár Dórahttp://www.life.hu/bulvar/20140722-szinetar-dora-nem-duettezik-tobbet-bereczki-zoltannal-nem-akar-korda-gyorgy-es-balazs-klari-sorsara.htmlAhogy néhány napja megírtuk, Szinetár Dóra arról beszélt, hogy már csak néhány fellépést vállal exférjével, Bereczki Zoltánnal közösen. Akkor hozzátette, hogy már nem izgatja őket a közös duettezés, különben sem akarnak a Korda-Balázs házaspár sorsára jutni. Az idős énekes házaspár megsértődött. De hogy is volt ez? TV + BulvárOrigoZsír a buli Schobertéknél! http://www.life.hu/bulvar/20140722-schobert-norbi-es-rubint-reka-a-torokorszagi-alakreform-taborbol-posztol-a-facebook.htmlBoldogság van! Ebben az évben sem maradt el Rubint Réka és Schobert Norbi Alakreform tábora. Persze, miért is maradna? A hatalmas rajongótáborukból biztosan mindig lesz egy-két tucatnyi ember, akik számára maga a gyönyör, az elégedettség netovábbja, a gyötrelmekkel teli egész év fénypontja, az übermenőség abszolút bizonyítéka, hogy Schobertékkel egy légtérben tölthetnek pár napot. TV + BulvárOrigoNincs engedélye az Omega-tagokat megverő sofőr taxitársaságánakhttp://www.life.hu/bulvar/20140722-nyilatkozathaboru-dul-az-omega-egyik-megvert-zenesze-benko-laszlo-es-a-taxis-kozott-tarlos-istvan.htmlA médián keresztül üzenget egymásnak az Omega zenekar egyik megvert tagja, Benkő László és az elkövető taxis. A zenész azt állítja, fellépésük után támadt rájuk a sofőr, aki viszont arról beszélt, hogy a zenészek voltak ittasak. Elképzelhető az is, hogy Benkő perel és az is szóba került, hogy a taxistársaság -amely egyébként kiáll a brutális sofőr mellett - engedély nélkül működik. Közben már a főpolgármester is megszólalt az ügyben. Sok a megválaszolatlan kérdés, ez sem lesz rövid menet... TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.