Vége! A TV2 kidobta Győzikét

Forrás: TV2 -
TV2 Gáspár Győző kirúgás bántalmazás Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 befejezi a forgatást Gáspár Győzővel, ugyanis az Édes Élet felvételén Győzi megrángatta és durván szidalmazta a műsor stábjának egyik hölgytagját.

A TV2 kollégáját a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg Győzike további bántalmazástól. "A TV2 kiáll munkatársai mellett, és határozottan elítéli az erőszak minden formáját, legyen az verbális vagy fizikai. Éppen ezért a történtek miatt, azonnali hatállyal beszüntetjük a közös munkát Gáspár Győzővel" – áll a csatorna hivatalos közleményében.

Forrás: TV2
Palvin Barbit kivágták a Herkulesbőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140723-palvin-barbit-kivagtak-a-herkules-cimu-hollywoodi-filmbol-egy-szot-sem-szol-benne.htmlA magyar modellt alig lehet látni a nálunk készült hollywoodi szuperprodukcióban, még egy mondatot sem adtak a szájába. Mozikban a Herkules.TV + BulvárOrigoKordáék lelkébe gázolt Szinetár Dórahttp://www.life.hu/bulvar/20140722-szinetar-dora-nem-duettezik-tobbet-bereczki-zoltannal-nem-akar-korda-gyorgy-es-balazs-klari-sorsara.htmlAhogy néhány napja megírtuk, Szinetár Dóra arról beszélt, hogy már csak néhány fellépést vállal exférjével, Bereczki Zoltánnal közösen. Akkor hozzátette, hogy már nem izgatja őket a közös duettezés, különben sem akarnak a Korda-Balázs házaspár sorsára jutni. Az idős énekes házaspár megsértődött. De hogy is volt ez? TV + BulvárOrigoKordáék lelkébe gázolt Szinetár Dórahttp://www.life.hu/bulvar/20140722-szinetar-dora-nem-duettezik-tobbet-bereczki-zoltannal-nem-akar-korda-gyorgy-es-balazs-klari-sorsara.htmlAhogy néhány napja megírtuk, Szinetár Dóra arról beszélt, hogy már csak néhány fellépést vállal exférjével, Bereczki Zoltánnal közösen. Akkor hozzátette, hogy már nem izgatja őket a közös duettezés, különben sem akarnak a Korda-Balázs házaspár sorsára jutni. Az idős énekes házaspár megsértődött. De hogy is volt ez? TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.