Jóban Rosszban TV2 Szaksz Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy éve érkezett a sorozatba Szaksz Gabi, a széria alkotói pedig most úgy döntöttek, hogy - Száraz Dénes után neki is -  távoznia kell a sorozatból.

A sorozatszínésznő a hot!-nak arról beszélt, hogy megviselte a hír. "Azt hittem, megszakad a szívem" - emlékezett vissza arra a napra, amikor megtudta, nincs rá szükség többé a kórházsorozatban. Gabit nemcsak érzelmileg érintetette meg, hogy távoznia kell, hanem anyagilag is megviseli a változás: ezentúl egyelőre a tánctanításból kell megélnie.

A sorozatban véget ért a szerelem Forrás: Jóban Rosszban/Facebook

Schmuck Andor nem neheztel Balázsrahttp://www.life.hu/bulvar/20140731-sebestyen-balazsra-galambos-lajossal-ellentetben-schmuck-andor-nem-sertodott-meg.htmlGalambos Lajos megsértődött, Schmuck Andor pedig viccesnek találta Sebestyén Balázs otromba poénkodását. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huÚjabb fiatal fiúra nyomul Détár Enikő? http://www.life.hu/bulvar/20140731-a-tv2-edes-eleteben-detar-eniko-feltekennye-tette-parjat.htmlFéltékeny balek szerepét osztotta a TV2 Détár Enikő Péterére. A férfi pedig úgy tűnik, belemegy a csatorna játékába és a forgatókönyv által előírtak szerint mondja kamerába bánatát.TV + BulvárOrigoLuxusvakáció Sarka Kata élete? http://www.life.hu/bulvar/20140729-sarka-kata-balatonfoldvaron-nyaral-a-facebookon-is-megosztotta-a-hirt.htmlAki az életének minden percében posztol valamit, könnyen úgy járhat, mint Sarka Kata. Az amúgy is megosztó celeb most arról tájékoztatta a nagyérdeműt, hogy pihenni indul.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.